Închide meniul

Elias Charalambous, „cucerit” de un român: „Ar fi trebuit să joace la Real Madrid sau Barcelona!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 mai 2023, 14:53

Reclamă
Elias Charalambous, „cucerit de un român: „Ar fi trebuit să joace la Real Madrid sau Barcelona!

Elias Charalambous cucerit de un român

Elias Charalambous

Elias Charalambous, antrenorul principal de la FCSB, a fost „cucerit” de un român. este vorba de Lucian Sânmărtean, cu care a fost coleg la FC Vaslui şi l-a admirat şi la Panathinaikos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous are o relaţie de prietenie cu Sânmărtean şi spune că nu găseşte explicaţie pentru faptul că fostul internaţional român nu a ajuns la o echipă de top.

Elias Charalambous, „cucerit” de un român

Cu Luci am avut o relaţie specială, pentru că a jucat în Grecia şi ştia câteva cântece greceşti. Când am ajuns acolo (n.r. la FC Vaslui) a început să cânte în greacă şi ne-am apropiat.

I-am spus că am văzut mulţi fotbalişti în cariera mea: ”la ce calităţi ai ar fi trebuit să joci la Real Madrid sau Barcelona”.

Încă spun că Lucian avea calităţi de alt nivel. Trebuia să fie la un nivel mult mai sus şi nu ştiu de ce nu a jucat în top, pentru că era de nivelul de top”, a spus Elias Charalambous, conform orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Lucian Sânmărtean a ratat transferul carierei: „Aveam contractele de la PSV și Ajax pe masă!”

Lucian Sânmărtean a fost invitat la AS.ro LIVE și a povestit aventurile trăite în Olanda. De la space cake, la operații greșite, „magicianul” a trăit o viață de film, după transferul la Utrecht.

Sânmărtean ar fi putut ajunge în Olanda, la Alkmaar, dar cei de la Panathinaikos nu au dorit să-i dea drumul. Când a ajuns la Utrecht, fostul mijlocaș și-a dat seama că nu poate face față și a avut nevoie de trei luni de pregătire. Colegii i-au făcut botezul cu space cake :). „Râdeam la tot ce ziceau ei, deși nu înțelegeam”, își amintește amuzat Sânmărtean.

„Cei de la Alkmaar au vrut să mă cumpere, dar nu au vrut să mă lase cei de la Panathinaikos, au zis că e micul nostru magician, că mă vând doar pe nu știu cât. După ce am stat doi ani acolo, fără să joc, am încercat cu un fost jucător din Olanda să mă ducă acolo. Eu nu aveam impresar, nu era nimeni să mă ajute. Mi-a dat un impresar marcoan și a venit la un antrenament, când m-a văzut, a zis, cu ăsta fac bani, m-a dus la Utrecht, având vreo 6-7 jucători acolo. 

Reclamă

Când am ajuns în Olanda, eram atât de în urmă, iar la primul antrenament îmi dădeau niște pase. Dădeau pasa tare pe om, ei așa se antrenau, dar eu am crezut că sunt român și au ceva cu mine, vor să mă scoată. Ei râdeau de mine în primele trei luni de zile, iar când am început să confirm, m-au luat să-mi facă botezul. 

După ce am mâncat sushi, ne-a dus într-o încăpere cu niște luminițe roșii, și ne-a dat câte o prăjitură, nu știam ce se întâmplă. Ne-au dat space cake. După vreo două trei din alea, am început să râd, ei m-au filmat, ca și cum eu înțelegeam ce vorbeau ei. După ceva timp mi-au spus ce vorbeau despre mine: că a cui pilă sunt, ce caut acolo, etc„, a dezvăluit Lucian Sânmărtean la AS.ro LIVE.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și