Închide meniul

Elveţia va găzdui Campionatul European de fotbal feminin în 2025. Women`s Finalissima 2023 e LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 aprilie 2023, 21:11

Elveţia va găzdui Campionatul European de fotbal feminin în 2025. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Comitetului Executiv UEFA, marți, la Lisabona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La turneul final vor participa 16 echipe, iar meciurile vor avea loc în vara anului 2025, pe şase stadioane din Ţara Cantoanelor. Celelalte candidate la organizarea EURO au fost Franţa, Polonia, precum şi o candidatură comună din partea ţărilor nordice (Danemarca, Finlanda, Norvegia şi Suedia).

Elveţia va găzdui Campionatul European de fotbal feminin în 2025

Campania de calificare pentru Campionatul European din 2025 va începe în toamnă şi va avea loc în două etape: în prima, echipele se vor întâlni în Nations League, urmând ca ierarhia de acolo să stabilească felul în care naţionalele vor fi repartizate în urnele valorice pentru preliminarii (European Qualifiers).

În luna mai, tricolorele îşi vor afla adversarele în noua competiţie organizată de UEFA, Nations League, care va debuta în septembrie, notează frf.ro.

Anglia – Brazilia, Women`s Finalissima 2023, e LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Anglia – Brazilia, Women`s Finalissima 2023, e LIVE exclusiv în AntenaPLAY. Partida se va disputa pe 6 aprilie, de la ora 21:45, pe stadionul Wembley. Meciul le aduce la start pe deţinătoarea trofeului UEFA Women’s Euro 2022 şi echipa care a cucerit Copa America Feminina 2022.

Reclamă

Meciul este organizat de UEFA şi CONMEBOL şi urma să fie organizat în perioada 13-25 februarie 2023, fiind reprogramat pe 6 aprilie. Anglia s-a calificat la prima ediţie a Women`s Finalissima, după ce a bătut Germania, cu 2-1, în prelungirile finalei EURO 2022. Duelul s-a disputat pe Wembley, în faţa a 87.192 spectatori, un record european pentru fotbalul feminin. Biletele pentru partida din Londra au fost deja vândute, anunţul fiind făcut de UEFA, pe 10 ianuarie.

Selecao a ajuns la meciul de pe 6 aprilie, care e LIVE exclusiv în AntenaPLAY, după ce a cucerit Copa America Feminina, după o victorie contra Columbiei, 1-0, în ultimul act. Acesta a fost al optulea trofeu al Braziliei, din cele nouă ediţii disputate. Sud-americancele se vor duela cu britanicele pentru a patra oară, iar cele din urmă conduc cu 2-1 la „directe”.

„Urmează încă un meci mare pentru noi. Avem oportunitatea să primim Brazilia pe Wembley şi va fi încă un moment important pentru noi, după EURO şi meciul cu SUA. E o şansă pentru noi să ne comparăm cu o echipă de Top 10 din lume, pe un Wembley plin”, a spus antrenorul Angliei, Sarina Wiegman.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și