Închide meniul
VIDEO

Emiliano Martinez a lovit o cameră TV la finalul meciului Columbia – Argentina 2-1! Portarul, un car de nervi

Dan Roșu Publicat: 11 septembrie 2024, 8:59

Reclamă
Emiliano Martinez a lovit o cameră TV la finalul meciului Columbia – Argentina 2-1! Portarul, un car de nervi

Emiliano Martinez a lovit o cameră TV la finalul meciului Columbia - Argentina 2-1

Emiliano Martinez, în timpul unui meci - Profimedia Images

Emiliano Martinez a lovit o cameră TV la finalul meciului Columbia – Argentina 2-1. Autor al unor intervenţii spectaculoase în meciul disputat la Barranquilla, dar nu a putut evita eşecul campioanei mondiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentina şi-a încheiat seria de 12 victorii pe terenul Columbiei, dar rămâne cu mai multe trofee câştigate în ultimii cinci ani (4) decât eşecuri înregistrate (3). Totuşi, acest lucru nu l-a relaxat pe Dibu Martinez.

Emiliano Martinez a lovit o cameră TV la finalul meciului Columbia – Argentina 2-1

Cunoscut ca un portar controversat, acesta a lovit o cameră TV, la finalul meciului, când jucătorii se aflau încă pe teren. Cel mai probabil, pentru acest gest el va fi amendat.

Argentinienii au fost nemulţumiţi la finalul meciului şi şi-au acuzat rivalii că ar fi refuzat jocul, după penalty-ul de 2-1 transformat de James Rodriguez, în minutul 60. Mosquera a deschis scorul pentru gazde (25) şi Gonzalez a egalat pentru Pume (48).

Reclamă
Reclamă

„Dacă voi vorbi, lumea va spune că nu ştim să pierdem. Voi felicita Columbia. Ce m-a deranjat este faptul că nu s-a mai jucat aproape nimic după golul de 2-1, meciul a fost întrerupt constant.

Câteodată, lucrurile merg cum ne dorim, altădată nu se întâmplă asta. Trebuie să lăsăm capul jos şi să continuăm. Cred că am făcut un meci bun, ţinând cont de circumstanţe. Am fi putut chiar şi să câştigăm”, a spus Lionel Scaloni după meci.

Argentina, fără Lionel Messi

Lionel Messi nu a făcut parte din selecţionata albicelestă pentru meciurile cu echipele naţionale din Chile (3-0) şi Columbia, din preliminariile Cupei Mondiale 2026.

Reclamă

Lionel Messi este accidentat şi nu a apărut pe lista jucătorilor selecţionaţi de Lionel Scaloni pentru primele două meciuri din calificările Cupei Mondiale 2026. Messi nu este încă recuperat după accidentarea suferită la gleznă în finala Copei America, disputată împotriva Columbiei.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:01

Alertă la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Nu cred că poate să joace!”

11:45

Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor. Fostul jucător de la Marseille şi Tottenham a fost prezentat oficial de Rapid

11:22

Pariul lui Gigi Becali a plecat de la FCSB. Jucătorul, prezentat ca un star de noua echipă: „Unul dintre cei mai talentaţi”

10:56

Dennis Man poate prinde transferul vieţii la finalista Ligii Campionilor. Anunţul făcut de italieni

10:10

Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – Panathinaikos, meci ce va fi duminică, de la 20:30, exclusiv în AntenaPLAY

9:46

Muntenegru U21 – Elveţia U21 0-2. România U21 a picat pe locul 3 în grupa de calificare la EURO 2025

1 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 2 Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta” 3 EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine” 4 EXCLUSIVIanis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB: „Sper să câştige şi să iasă din grupă” 5 EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său 6 Finlanda U21 – România U21 2-0. „Tricolorii” lui Daniel Pancu au pierdut primul loc în grupa de calificare la EURO 2025
Citește și