Închide meniul

Emoții pentru Mircea Lucescu. Barcelona – Dinamo Kiev se poate disputa cu aproape 100.000 de fani în tribunele de pe Camp Nou! Ce se întâmplă la El Clasico

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 octombrie 2021, 10:43

Emoții pentru Mircea Lucescu. Barcelona – Dinamo Kiev se poate disputa cu aproape 100.000 de fani în tribunele de pe Camp Nou! Ce se întâmplă la El Clasico

Fanii Barcelonei pot lua cu asalt tribunele de pe Camp Nou

Profimediaimages

Arena Camp Nou are acum capacitatea limitată la 60 a sută. „De vineri, marea majoritate a cotelor de prezenţă vor dispărea„, a declarat, marţi, preşedintele regiunii Pere Aragones, într-o conferinţă de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camp Nou poate fi plin la Barcelona – Dinamo Kiev

Site-ul oficial al clubul a dat vestea bună suporterilor: „După un an şi jumătate fără meciuri, apoi meciuri pe un stadion gol, apoi meciuri cu restricţii, a venit în sfârşit momentul să umplem din nou stadionul!

Anunţul vine într-un moment crucial pentru club, cu trei meciuri programate în opt zile pe arena sa de 99.000 de locuri. După ce o va primi, duminică, pe Valencia, FC Barcelona, ultima clasată în grupa din Liga Campionilor, cu două înfrângeri în tot atâtea jocuri, o va găzdui pe Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu, pe 20 octombrie. Apoi, duminică, 24 octombrie (de la ora locală 16.15), este programat El Clasico. Stadionul poate fi plin și în marele derby cu Real Madrid.

Jucătorii antrenați de Ronald Koeman au obținut o singură victorie în ultimele patru meciuri din La Liga. Gruparea blaugrana ocupă locul 9 în La Liga, cu 12 puncte adunate în 7 partide.

Reclamă

Preşedintele clubului, Joan Laporta, şi-a exprimat dezamăgirea, la sfârşitul lunii septembrie, după ridicarea restricţiilor de prezenţă pe stadioane de către guvernul central spaniol, decizie pe care doar Catalonia şi Ţara Bascilor au ales să nu o respecte, anunță news.ro.

Mircea Lucescu, un nou duel cu Barcelona

Mircea Lucescu și Dinamo Kiev au un nou duel cu FC Barcelona, pe 20 octombrie 2021 pe stadionul Camp Nou, într-un meci din a treia rundă a fazei grupelor 2021-22 din Champions League. Sezonul trecut cele două echipe s-au întâlnit, cu FC Barcelona învingând pe Dinamo Kiev acasă cu 2-1, cu goluri de Messi (din penalty) și Piqué, și 4-0 la Kiev cu goluri Dest, Braithwaite (2) și Griezmann, toate în a doua jumătate.

Tehnicianul român a scăpat de Leo Messi, după ce argentinianul a plecat la PSG. „Il Luce” a vorbit despre impactul pe care îl avea, pe Camp Nou, fostul căpitan al Barcelonei.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu ce calcule a făcut Messi, dar nu este ușor la o asemenea vârstă să mergi la un alt club și să te impui. La Barcelona toată lumea a jucat pentru el, a mers pe teren pentru că nu a alergat mai mult de opt kilometri, dar când a avut mingea a fost decisiv. I s-a permis să facă acest lucru”, a declarat tehnicianul român, conform cotidianul catalan Sport.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și