Închide meniul

Emre Can s-a făcut de râs! I-a făcut "cadou" un penalty lui Manchester City. Mijlocaşul Borussiei a "îngropat-o" pe Borussia Dortmund

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 aprilie 2021, 20:40

Reclamă
Emre Can s-a făcut de râs! I-a făcut "cadou" un penalty lui Manchester City. Mijlocaşul Borussiei a "îngropat-o" pe Borussia Dortmund

Profimediaimages

Emre Can, a făcut henţ în careu

Foden a centrat în interiorul careului, iar Can nu ar fi trebuit să aibă emoţii în încercarea de a respinge mingea. Chiar dacă nu avea niciun adversar lângă el, jucătorul galben-negrilor a avut o intervenţie de amator. A făcut henţ şi le-a făcut un "cadou" nesperat starurilor lui Pep Guardiola.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Riyad Mahrez a marcat în Borussia Dortmund – Manchester City

VEZI AICI VIDE CU INTERVENŢIA LUI EMRE CAN!

Managerul "cetăţenilor" a şi reacţionat pe bancă şi a cerut lovitură de la 11 metri. Carlos Del Cerro a aşteptat răspunsul din camera VAR, dar nu a fost niciun dubiu şi ibericul a arătat punctul cu var. 

Riyad Mahrez şi-a asumat răspunderea, într-un moment în care Dortmund conducea cu 1-0 şi avea scor de calificare. Nu i-a dat nicio şansă portarului advers şi a restabilit egaltiatea. A devenit astfel al doilea algerian care marchează într-o asemenea fază a Ligii Campionilor, după Rabah Madjer (1987).

Reclamă

Nu a fost prima eroare de proporţii făcută de Emre Can în "dubla" cu City. În tur, a gafat la golul de 1-0, după ce a trimis o minge direct la adversar. Kevin De Bruyne a profitat şi a deschis scorul pe Etihad.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și