Închide meniul

Englezii l-au făcut praf pe Florin Manea. Agentul lui Radu Drăgușin, pus la zid: „Spurs speră că fundașul îl va schimba”

Alex Ioniță Publicat: 28 ianuarie 2024, 12:06

Reclamă
Englezii l-au făcut praf pe Florin Manea. Agentul lui Radu Drăgușin, pus la zid: Spurs speră că fundașul îl va schimba”

Englezii l-au făcut praf pe Florin Manea

Florin Manea, într-o conferinţă de presă / Hepta / ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Englezii l-au făcut praf pe Florin Manea. După transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham, britanicii l-au criticat dur pe agent, pentru faptul că acesta dezvăluie foarte ușor informații legate de această afacere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul echipei naționale a ajuns la Spurs în această iarnă și a devenit cel mai scump jucător român din istorie. A fost achiziționat de la Genoa pentru suma de 25 de milioane de euro, la care se adaugă alte 5 milioane, sub formă de bonusuri.

Englezii l-au făcut praf pe Florin Manea. Ce s-a scris despre agentul lui Radu Drăgușin

Britanicii au notat faptul că nu au văzut niciodată un om care să vorbească atât de mult precum Florin Manea. Totodată, aceștia au menționat că, în mod normal, un agent ar trebui să fie tăcut și că nu ar trebui să dezvăluie atât de multe informații în presă.

„Deși cei mai mulți agenți obișnuiesc să fie tăcuți și să își facă treaba în culise, Manea iubește lumina reflectoarelor, oferind în mod regulat interviuri presei.

Fanii lui Spurs sunt încântați de transferul lui Drăgușin, însă unii dintre ei s-au săturat deja de declarațiile oferite de Manea. A vorbit regulat în presa din Italia despre interesul lui Tottenham și a continuat să fie vocal și după transfer.

Reclamă

Acum două săptămâni, Manea i-a enervat pe cei de la Spurs și pe fanii echipei declarând că îl vede pe Drăgușin jucând la Real Madrid sau Barcelona în trei sau patru ani. Acum, Manea a vorbit în presa din România despre comisionul încasat pentru transfer.

Nu am văzut niciodată un om care să vorbească atât cât o face Manea. E ridicol de accesibil pentru presă, ceea ce nu este o veste bună pentru Tottenham, pentru că este probabil să dezvăluie detalii pe care clubul ar prefera să le țină în interior.

Spurs speră că Drăgușin va semna cu un alt agent în următoarele șase luni”, au notat cei de la spurs-web.com.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă Radu Drăguşin ajunge la Real Madrid, te laşi de meserie?” Reacţie imediată a lui Florin Manea

Manea îşi doreşte ca Radu Drăguşin să joace cât mai mult la Spurs. A recunoscut şi cum ar reacţiona dacă ar reuşi transferul fabulos al lui Drăguşin la Real Madrid.

„Ar fi culmea să spui că nu îţi doreşti să ajungi la Real Madrid. Era un target, cel mai înalt pe care ni l-am pus în 2018. Dar eu zic că şi la Tottenham… şi dacă nu ar ajunge la Real Madrid şi ar rămâne la Tottenham, este un club foarte mare.

(Reporter: Dacă Radu Drăguşin ajunge la Real Madrid, te laşi de meserie? Îţi faci vreun palat?) Nu, nu sunt cu palatele. Iar o să spună cei de la Tottenham că zic că vreau eu să-l transfer. Nu. Aş vrea să aibă o carieră la nivel înalt. Am zis că-mi iau o cască de astronaut, că sunt galactic şi vorbesc spaniola. O să apar cu ea la TV. Dar deocamdată ne gândim doar la Tottenham”, a declarat Florin Manea în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și