Închide meniul

”Era disperat să ne anuleze golul!” Dan Petrescu, atac furibund la adresa arbitrajului. Ce a spus despre penalty-uri

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 1 noiembrie 2020, 20:38

”Era disperat să ne anuleze golul!” Dan Petrescu, atac furibund la adresa arbitrajului. Ce a spus despre penalty-uri

SportPictures / Flaviu Buboi / Sport Picture via Hepta

Dan Petrescu a tunat la finalul partidei după deciziile controversate ale arbitrilor

”Nu am mai văzut în toată istoria fotbalului! Era disperat că am dat gol și nu știe cum să îl anuleze! Nu am mai văzut în istoria fotbalului tușierul să de agol și centralul să vină să îl anuleze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mă enervează tenta la faza asta. (n.r. golul anulat) Nu îi vine să creadă că am dat gol și nu stie ce să facă. Dacă ăsta nu e gol, care dracu' mai e gol? Faza asta a spus tot. 

Noi meci de meci nu avem trei penalty-uri. Nu am primit la Viitorul trei penalty-uri, la Craiova trei penalty-uri. Okay, noi nu primim penalty-uri, dar lasă nene golul!”, a tunat Dan Petrescu extrem de iritat.

Dan Petrescu acuză: ”Suntem singura echipă care jucăm în Europa”

”Bursucul” a răbufnit referitor la corectitudinea arbitrajului și a precizat că echipa sa, singura care joacă în Europa, este mereu atacată de arbitrii.

”La Păun penalty clar! La Debeljuh penalty clar! La Viitorul am avut 4 ca să ne dea unul.

Reclamă

Suntem singura echipă care jucăm în Europa și pe unde ne prind, ne fac praf. Avem 1000 de jucători accidentați! Ăsta nu a fost un meci câștigat cinstit! Ăsta nu a fost un meci pe bune! Îmi pare rău.

Uitați-vă și voi cum se poate, dacă ăla din margine zice că nu e offside și ăsta de pe centru vine și spune că e offside”, a izbucnit antrenorul celor de la CFR într-o intervenție la Digisport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • CFR Cluj - Gaz Metan Mediaș 1-2
  • Dan Petrescu a răbufnit la finalul partidei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! Vezi toate știrile
Citește și