Închide meniul

”Era un penalty și se aude: Tenee, Teneee… Pițișor vrea să faci zid :)” Florin Tene, povești de senzație cu ”Piți” Varga: ”Era spectacol!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 20 iunie 2021, 8:52

”Era un penalty și se aude: Tenee, Teneee… Pițișor vrea să faci zid :)” Florin Tene, povești de senzație cu ”Piți” Varga: ”Era spectacol!”

AS.ro

Florin Tene, povești de senzație cu ”Piți” Varga

Florin Tene, povești de senzație cu ”Piți” Varga. Fostul goalkeeper și-a amintit cum la un meci, acesta i-a cerut să facă zid la un penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Piți Varga a fost mare ca fotbalist, dar s-a lăsat pentru că-i mai plăcea sprițul. Noi l-am prins 5 ani, ca antrenor, nu a băut nimic. Luam campionatul pe bandă rulantă. La un momendat a început să bea. Era spectacolul de pe lume când a început să bea. La un meci, jucam cu Progresul.

Era un penalty, la un momentdat se aude: Tene, Teneee… toată lumea s-a oprit, și arbitrul. Ăla de trebuia să bată s-a întors spre el. Tene, Pițișor vrea să faci zid :). La 11 metri, vă dați seama :)). Ăla a și ratat penalty-ul”, și-a amintit Piți Varga la AS.ro LIVE.

Florin Tene, povești de senzație cu ”Piți” Varga

Tene și-a amintit și cum l-a convins ”nea Piți” pe Timar, responsabilul cu stadionul mare de la Dinamo, să-l lase să se antreneze cu juniorii pe arena din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Reclamă

Cabana, terenul Piți Varga, acolo am crescut cu toții. Avea o gaură acolo. Noi nu mai făcusem antrenament pe terenul doi de vreo săptămână. Nea Piți a venit cu o motoretă cu ataș. El în ataș, ploua. Ne-a zis, dezbrăcați-vă că mergem să facem antrenament pe iarbă. Cel care avea grijă de teren i-a zis: nea Piți, nu pot să te las, că mâine sunt două meciuri oficiale.

Nea Piți îi zice: vezi gaura aia de acolo, de la cabană, dacă ți-o bag prin ea mă lași pe teren. Gheorghe Timar, că el se ocupa, a zis imediat da. Noi ne luasem gândul, ziceam că mergem direct pe zgură, iarăși. Era o distanță de 20 de metri. Era imposibil, ziceam noi. S-a descălțat nea Piți, rist plin, direct, fără să atingă nimic”, a povestit Florin Tene la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și