Închide meniul

Eric Abidal a ajuns la audieri după ce amanta lui a fost bătută în plină stradă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 decembrie 2021, 19:47

Eric Abidal a ajuns la audieri după ce amanta lui a fost bătută în plină stradă

Eric Abidal, implicat într-un scandal de proporții

Profimedia

Relaţia dintre Abidal şi Kheira Hamraoui a fost descoperită, după ce jucătoarea a fost agresată de coechipiera sa Amina Diallo. La 4 noiembrie, potrivit L’Equipe, Diallo a angajat doi bărbaţi pentru a o scoate pe Hamroaoui din maşina ei, apoi a lovit-o cu pumnii şi cu picioarele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eric Abidal a ajuns la audieri după ce amanta lui a fost bătută în plină stradă

Diallo şi Hamraoui sunt colege de echipă atât la nivel de club, cât şi la naţionala Franţei.

Hamraoui s-a întors la PSG, anul acesta, de la Barcelona. Convocată de 36 de ori la echipa naţională a Franţei, ea a câştigat trei trofee ale Ligii Campionilor în carieră, de două ori cu Lyon şi, anul trecut, cu Barca.

Eric Abidal și Hamraoui s-au întâlnit pe ascuns când francezul era secretar tehnic la FC Barcelona, iar Hamraoui era jucătoare. La scurt timp după ce relația lor a fost descoperită, Hayet Abidal, soția lui Eric Abidal, a depus actele de divorț.

Presa din Franța a scris despre o posibilă răzbunare a lui Hayet Abidal asupra lui Hamraoui, dar soția lui Abidal a fost audiată până acum doar în calitate de martor. Ea s-a declarat bucuroasă să fie la dispoziția autorităților.

Reclamă

Kheira Hamraoui, amanta lui Eric Abidal, bătută în plină stradă

Cazul lui Kheira Hamraoui, de la PSG, a uimit o lume întreagă. Fotbalista grupării franceze a fost bătută cu ranga la începutul acestei luni. Acum, vedeta s-a decis să rupă tăcerea şi să dezvăluie prin ce a trecut.

Trei jucătoare de la PSG se întorceau de la o petrecere organizată de club, iar mașina lor a fost blocată într-o ambuscadă. Doi indivizi mascați le-au atacat, dar, numai Kheira Hamraoui a avut de suferit. A fost lovită cu ranga şi cu pumnii. Aflată inițial pe lista suspecților, Aminata Diallo, colega lui Kheira, pare să fi scăpat de acuzații. Pe listă a intrat însă un nume surprinzător: Hayet Abidal, soția lui Eric Abidal.

„Vrea să păstreze liniștea în acest moment dificil și cere ca viața ei privată să fie respectată. Așteaptă desfășurarea anchetei pentru a afla cât mai repede cine sunt vinovații și are intenția fermă de a reprezenta din nou, cu mândrie, tricoul lui PSG. Au fost lovituri de o violență neobișnuită, în special în zona picioarelor, fiind clară dorința de a-i termina cariera profesionistă”, se arată în comunicatul trimis de Kheira Hamraoui.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și