Închide meniul

Eric de Oliveira, dezvăluiri după problemele medicale grave: „Încep acum să am grijă de viaţa mea. Am ajuns la 112 kilograme”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 iunie 2022, 11:47

Eric de Oliveira, dezvăluiri după problemele medicale grave: „Încep acum să am grijă de viaţa mea. Am ajuns la 112 kilograme

Eric de Oliveira a suferit un atac vascular cerebral

Eric de Oliveira / Antena Sport

Eric de Oliveira a declarat că, după momentul în care a fost trasportat la spital de urgenţă, viaţa sa i s-a schimbat. Brazilianul a dezvăluit că încearcă să rezolve problema kilogramelor în plus, pe care le aveam din perioada în care evolua în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eric de Oliveira a ajuns în stare gravă la spital, după ce a suferit un blocaj renal. Brazilianul a fost internat la Târgu Mureş, şi a fost supus unei intervenţii de angiografie. În prezent, Eric se simte bine, şi declară că va avea mai multă grijă de alimentaţia sa.

Eric de Oliveira, dezvăluiri după problemele medicale grave

Eric de Oliveira a mărturisit că ultima perioadă l-a determinat să pună accent mai mult pe sănătatea sa. Fostul fotbalist de la Pandurii a declarat că problemele medicale au fost cele care l-au determinat să pună stop fotbalului.

„Am o problemă, sângele se îngroașă foarte mult și destul de repede și s-a creat un cheag, care s-a oprit la o arteră către rinichi. Am făcut o arteriografie și am reușit să sparg acest cheag. Acum, cu tratament, nu mai am probleme de a reveni un nou cheag.

Din cauza asta nu mai joc fotbal. Am aflat foarte târziu, am cheltuit foarte mulți bani pentru tratamente care, majoritatea, au fost degeaba. Știam de această problemă, dar nu în totalitate și cred că, în această săptămână în care am fost la spital, m-am gândit și încep acum să am grijă de viața mea”, a declarat Eric, pentru digisport.ro.

Reclamă

Eric vrea să-şi recapete forma fizică

Eric de Oliveira a dezvăluit că timpul petrecut în spital l-a determinat să se gândească mai mult la alimentaţie. Totodată, pentru brazilian, cel mai important lucru este familia, dorind să fie sănătos pentru a fi aproape de cei dragi lui.

„Alimentația e prima care trebuie schimbată, tot ce ține de mâncare, de băutură. Am stat în spital cu niște pacienți care au avut probleme și m-au făcut să mă gândesc că mai importantă decât viața mea este familia. Și atunci trebuie să am grijă de viața mea ca să fiu cu familia mea.

Declinul meu a început când am plecat de la Viitorul, într-adevăr, mai ales că, după ce am fost la Voluntari, am început să nu mai am grijă de alimentație.Am început să mănânc tot ce puteam, ce credeam eu că e bun pentru mine.

Reclamă 4 / 0/3

De acum încolo o să vedeți un alt Eric. Am ajuns la 112 kg, iar acum am 100, dar obiectivul meu este să mă întorc la 85-84 kg fără să forțez, ca să pot să fac tot ce am iubit, cel puțin să mă joc cu copiii mei”, a mai declarat Eric de Oliveira, pentru aceeaşi sursă.

Eric de Oliveira, în stare gravă la spital

Brazilianul care a scris istorie în fotbalul românesc a ajuns în stare gravă la spital, după ce a suferit un blocaj renal. Fostului fotbalist i s-a făcut rău la Mediaş şi a fost transportat de urgenţă la Târgu Mureş.

Eric a ajuns direct pe masa de operaţie şi a suferit o intervenţie de angiografie. Rinichii acestuia ar fi fost afectaţi, dar acum este în afara oricărui pericol. Este conştient şi în stare stabilă.

„Mulțumesc frumos pentru sutele de mesaje primite! Sunt bine, nu pot vorbi la telefon, însă văd tot sprinjinul acordat din partea familiei, prieteni și fani! Sunteți cei mai tari! Și aici port brățara… dar nu de căpitan. O să revin mai tare ca înainte, o să vedeti!”, au fost primele cuvinte ale lui Eric, din spital.

Eric i-a amuzat pe medicii care îl îngrijesc

Purtătorul de cuvânt al Spitalului din Târgu Mureș a oferit detalii despre starea de sănătate a lui Eric de Oliveira. Sud-americanul a reuşit să îi amuze pe medici.

„Ieri i s-a făcut o intervenție de angiografie. În acest moment este stabil, se simte foarte bine și dorește să transmită un mesaj. Spune că abia așteptă să mănânce sarmale. Asta a dorit să transmită. Am vorbit cu medicii în această dimineață. Pacientul este foarte bine în urma acestei intervenții. Este stabil, în regulă. Este cooperant, glumeț, stabil respirator, comunicativ. Chiar foarte comunicativ. Medicul curant va decide ce urmează”, a spus Mariana Negoiță pentru gsp.ro.

 

Reclamă

 

Recomandări
  • Eric de Oliveira a declarat că viaţa i s-a schimbat, după problemele medicale
  • Brazilianul a fost supus unei intervenţii de angiografie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:18 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și