Închide meniul

Eroare incredibilă de arbitraj în PSG – Bayern. Mbappe, oprit eronat de arbitru. Tuşierul s-a grăbit fără a se mai baza pe sistemul VAR!

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2021, 20:16

Reclamă
Eroare incredibilă de arbitraj în PSG – Bayern. Mbappe, oprit eronat de arbitru. Tuşierul s-a grăbit fără a se mai baza pe sistemul VAR!

Profimediaimages

Kylian Mbappe scăpa singur cu Neuer

În minutul 31, la scorul de 0-0, Di Maria a reuşit un dribling superb, după care l-a servit ideal pe Mbappe. Atacantul de 22 de ani a scăpat singur spre poarta adversă, dar a fost oprit de fluierul lui Daniele Orsato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniele Orsato, eroare inexplicabilă în meciul PSG – Bayern

"Centralul" l-a observat pe tuşierul său cu fanionul ridicat şi a decis să întrerupă jocul. Orsato i-a transmis lui Mbappe că era în ofsaid, moment în care starul campioanei Franţei a răbufnit. Pe reluări s-a văzut că Kylian a avut dreptate, fiind ţinut "în joc" de Pavard.

Eroarea brigăzii din Italia este cu atât mai mare cu cât beneficiau de sistemul VAR. Orsato putea lăsa jocul să continue şi, dacă Mbappe marca, putea cere ajutorul arbitrajului video. S-a grăbit inexplicabil!

Kylian Mbappe a fost de neoprit în meciul tur cu Bayern şi a contribuit decisiv la victoria cu scorul de 3-2. Cu o cotă de piaţă de 160 de milioane de euro, tânărul atacant a reuşit o "dublă" în poarta campioanei Europei.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:26

LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia este ACUM în AntenaPLAY ! Startul, amânat pentru ora 19:30

19:19

Jaqueline Cristian, victorie fabuloasă cu Caroline Garcia! Performanță uriașă! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la JO 2024

18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:30

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

18:02

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45)

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și