Închide meniul

”Este cel mai bun grup din România!” Cătălin Straton îi înțeapă pe dinamoviști după debutul la rivala FCSB

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 20 septembrie 2020, 20:49

”Este cel mai bun grup din România!” Cătălin Straton îi înțeapă pe dinamoviști după debutul la rivala FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cătălin Straton în timpul unui meci pentru Dinamo

”A fost un meci ca oricare altul, mă bucur din suflet că suporterii, prin șeful de galerie Gheorghe Mustață, au avut un mesaj de susținere foarte puternic pentru mine și țin să le mulțumesc prin această cale”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am venit aici cu gândul de a-mi face treaba cât mai bine. Ca orice jucător din echipă, își dorești să joci, să te pregătești bine, să fii sănătos, iar alte lucruri la echipă nu mai depinde de mine ci de staff-ul tehnic și, bineînțeles, de domnul Gigi Becali.

Este un grup minunat în primul rând, nu mă așteptam să fie așa după cum vedeam din exterior, aveam altă impresie, este cel mai bun grup și mă bucură acest lucru”, a precizat Straton la finalul partidei.

Cătălin Straton, recunoscător suporterilor dinamoviști

”Asta a fost decizia lor, nu am ce să îi reproșez lui Cosmin Contra sau nu mai am ce să îi reproșez, sunt la FCSB acum. Le mulțumesc suporterilor lui Dinamo pentru tot ce au făcut pentru acel club și pentru că ne-au plătit salariile. Am dus bani acasă familiei mele pe spatele lor.

(…) Vreau să fiu lângă Vlad, să îl ajut cu ce se poate, iar dacă ei vor să fiu titular, vreau să fiu și titular”, a precizat noul goalkeeper al celor de la FCSB.

Reclamă

Cătălin Straton, debut de senzație la FCSB

Straton a făcut un meci foarte bun în prima sa partidă în tricoul FCSB. Portarul a avut câteva parade de senzație și și-a îndemnat dintre buturi colegii mai tineri.

”Lipsa de experiență și-a spus cuvântul în acest moment și noi am fructificat acele ocazii”, a declarat el.

”Probabil ușor-ușor, de la zi la zi, ne vom obișnui pentru că până la urmă este un virus (…), din punctul meu de vedere cred că toată lumea o să îl ia, dar sper că toți băieții o să fie bine.

Reclamă 4 / 0/3

(…) Cred că cel mai important lucru în momentul de față este să ne calificăm în Europa”, a precizat Straton.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și