Închide meniul

"Este norocos că a supravieţuit". Ultimele detalii despre starea în care este Tiger Woods după accidentul horror în care a fost implicat. Mărturii cutremurătoare

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 februarie 2021, 5:35

"Este norocos că a supravieţuit". Ultimele detalii despre starea în care este Tiger Woods după accidentul horror în care a fost implicat. Mărturii cutremurătoare

Profimediaimages

Tiger Woods s-a răsturnat cu maşina şi a fost operat

Din informaţiile oferite de salvatori la locul accidentului, vedeta de 45 de ani a avut noroc că a purtat centura de siguranţă. În caz contrar, nu ar fi putut supravieţui. Chiar şi aşa, Tiger Woods a suferit răni grave şi a fost operat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tiger Woods, operat după ce a fost implicat într-un accident

Reprezentanţii lui Tiger Woods au postat, pe reţelele sociale, detalii despre starea în care se află acum legenda golfului. 

Potrivit medicului Anish Mahajan, piciorul drept al lui Woods a fost stabilizat cu o tijă, iar "leziunile suplimentare ale oaselor piciorului şi gleznei au fost prinse cu şuruburi". În acelaşi timp, "muşchii picioarelor şi ţesuturile moi au suferit, de asemenea, traume şi au necesitat intervenţii chirurgicale pentru a reduce presiunea din cauza umflăturilor".

Primul poliţist care a ajuns la locul accidentului a venit cu lămuriri în faţa jurnaliştilor. 

Reclamă

"Când am ajuns la faţa locului, domnul Woods era pe scaunul şoferului. A putut să-mi vorbească, părea calm şi lucid. Mi-a spus că se numeşte Tiger şi, în acel moment, l-am recunoscut. Nu părea îngrijorat de rănile sale, care sunt frecvente la accidentele de maşină. Din cauza şocului, durerea nu se simte în acel moment.

Airbagurile s-au deschis cu succes şi cred că acest lucru vorbeşte despre minunea ingineriei moderne", a declarat Carlos Gonzalez, citat de Daily Mail.

"Interiorul era mai mult sau mai puţin intact, aşa se face că a supravieţuit. În caz contrar, ar fi fost un accident fatal. Are noroc să fie în viaţă", a transmis şi şeriful din Los Angeles, Alex Villanueva.

Reclamă 4 / 0/3

Tiger Woods, implicat într-un grav accident rutier

Superstarul din golf, Tiger Woods, a suferit un grav accident în Los Angeles. Maşina în care era s-a răsturnat şi a fost nevoie de intervenţia de urgenţă a medicilor. A fost nevoie şi apariţia unui echipaj de descarcerare.

Incidentul ar fi avut loc la ora locală 7:12, între localităţile Rolling Hills Estates și Rancho Palos Verdes.

Recomandări
  • Tiger Woods a suferit răni grave
  • Ce a anunţat medicul care l-a operat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOtelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și