Închide meniul

"Este senzaţional!". Ilie Dumitrescu, extaziat de performanţa obţinută de Marius Şumudică. "Poate semna cu orice echipă acum!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 ianuarie 2021, 19:29

"Este senzaţional!". Ilie Dumitrescu, extaziat de performanţa obţinută de Marius Şumudică. "Poate semna cu orice echipă acum!"

Profimediaimages

Marius Şumudică, lăudat de Ilie Dumitrescu

Alexandru Maxim a marcat în victoria cu care şi-a propulsat echipa peste Beşiktaş. A ajuns la opt goluri stagionale şi este al doilea cel mai bun marcator din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu aplaudă succesul lui Marius Şumudică

"Senzațional! El a avut ca obiectiv să mențină echipa în prima divizie. În primul an a terminat pe la mijlocul clasamentului. Anul ăsta, al doilea sezon, a fost inspirat cu Maxim. Are calitatea asta să gestioneze foarte bine vestiarul și scoate maximul de la fiecare jucător. E iubit de jucători. A reușit, cu ce are la dispoziție, o super-performanță. Ar fi ideal să ocupe un loc de cupă europeană la finalul sezonului.

Gestionează foarte bine relația cu jucătorii, fanii, presa. Nu știu cu președintele cum e. El poate semna cu orice echipă acum. Încă nu are o ofertă de a continua. E un mic semn de întrebare acolo apropo de relația asta a lui.

În momentul în care ai consistență, continuitate și câștigi contra echipelor importante ești deja etichetat. La un moment dat va avea șansa, dacă va termina în cupele europene, să preia chiar o echipă mai bună din Turcia", a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Marius Şumudică, pe primul loc în Turcia cu Gaziantep

Gaziantep este marea surpriză din campionatul Turciei. Marius Șumudică și Alexandru Maxim visează la titlu în Super Lig. Echipa celor doi români a pierdut un singur meci de campionat în acest sezon.

Reclamă

"Este un vis, e ceva de nedescris să fii pe primul loc. Ei nu au fost niciodată, nici în liga a 2-a. Ei practic au promovat la baraj acum doi ani. E o premieră, toată lumea e fericită în oraş. Fanii sunt inventivi. Au venit 500 de suporteri la hotel…am întârziat, s-au pus în faţa autocarului şi nu se mai dădeau la o parte", a declarat Marius Şumudică pentru AS.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și