Închide meniul

Eugen Neagoe a pus tunurile pe fanii lui Dinamo. "Sunt la conducere şi au ajuns unde şi-au dorit". Nu l-ar surprinde o posibilă retrogradare

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 aprilie 2021, 12:04

Eugen Neagoe a pus tunurile pe fanii lui Dinamo. "Sunt la conducere şi au ajuns unde şi-au dorit". Nu l-ar surprinde o posibilă retrogradare

SportPictures / Gheorghe Fluster/Sport Pictures via Hepta

Eugen Neagoe, atac la Dinamo

Fostul tehnician al "câinilor" i-a arătat cu degetul pe suporterii care l-au contestat încă din primele minute petrecute pe banca lui Dinamo. Acum ia în calcul varianta în care gruparea din Ştefan cel Mare va retrograda. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Neagoe: "Fanii conduc clubul. Nu mă interesează ce se întâmplă cu brandurile!"

"Nu mai sunt supărat, nu am nicio răutate vizavi de conducerea celor de la Dinamo. Sunt prieten cu mulți oameni care conduc sau au condus Dinamo. Acei suporteri, care nu m-au dorit din prima zi, au tot ce și-au dorit, și-au îndeplinit obiectivul. Eu am plecat. Am stat un meci și încă 20 de minute pe bancă. Ei și-au dorit ca eu să nu continui la Dinamo, obiectivul a fost îndeplinit. Ei conduc clubul, au rezultatele pe care le au. Nu mă interesează ce se întâmplă la Dinamo absolut deloc.

Ok, uitați-vă ce se întâmplă în Europa, la noi. Și U Cluj, Petrolul, Farul, Poli Timișoara, Rapid, Craiova, Brașovul sunt branduri. Acum ce să facem? În ultima etapă din Bundesliga s-a hotărât soarta unei echipe mari din Bundesliga, Schalke 04. Va merge în liga a doua, se va organiza, vor fi mult mai atenți la ce vor face și, cu siguranță, vor reveni după un an în prima ligă. Chiar nu mă interesează asta cu brandurile.

Suporterii au ajuns unde și-au dorit. În urmă cu doi ani, când am semnat cu Dinamo, ei, din prima secundă, au început să mă conteste. Ok, a fost dorința lor, au ajuns ei la conducere. Ei conduc în acest moment", a spus Neagoe, pentru Digi Sport.

Eugen Neagoe tocmai a remizat cu Dinamo. Astra a făcut 0-0, acasă, cu alb-roşiii. A fost singurul punct obţinut de "câini" în ultimele şase etape din Liga 1.

Reclamă

După primele două etape din play-out, Dinamo este chiar deasupra ocupantelor locurilor retrogradabile. Are 15 puncte, cu 2 mai mult decât "lanterna roşie" Hermannstadt.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și