Închide meniul

EURO 2020 | Înfrângerea cu Anglia provoacă o revoluţie la nemţi. Un star se va retrage din naţională şi nu va mai juca împotriva României! Anunţul făcut de Bild

Antena Sport Publicat: 30 iunie 2021, 0:15

EURO 2020 | Înfrângerea cu Anglia provoacă o revoluţie la nemţi. Un star se va retrage din naţională şi nu va mai juca împotriva României! Anunţul făcut de Bild

Profimedia

Toni Kroos se va retrage de la naţionala Germaniei

  • Toni Kroos se va retrage din naţionala Germania
  • Anunţul făcut de Bild

Toni Kroos îşi va anunţa în următoarele zile retragerea din naţionala Germaniei, care a fost eliminată, marţi, de Anglia, în optimile de finală ale Euro-2020, anunţă Bild, citat de presa internaţională. Jucătorul formaţiei Real Madrid, în vârstă de 31 de ani, a strâns 106 partide la prima reprezentativă, pentru care a marcat 17 goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kroos a cucerit cu naţionala germană Cupa Mondială din 2014. La nivel de club, el a jucat doar la trei echipe, Bayern Munchen, Bayer Leverkusen, unde a fost împrumutat, şi Real Madrid, la formaţia spaniolă evoluând din 2014.

Anglia s-a calificat în sferturile de finală ale Euro-2020, după ce a învins pe Stadionul Wembley, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Germaniei, în optimi.

Reclamă

Toni Kroos nu va juca cu România

Dacă informaţia oferită de Bild se va confirma, Toni Kroos nu va mai juca împotriva României, în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar. România şi Germania fac parte din aceeaşi grupă. România a fost învinsă pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de Germania, în etapa a II-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. În retur, Mirel Rădoi îl va avea adversar pe banca nemţilor pe Hansi Flick, cel care îi va lua locul lui Joachim Low.

Hansi Flick îl va înlocui pe Joachim Low, cel care a pregătit Die Mannschaft în ultimii 15 ani. Tehnicianul de 56 de ani parafat o înţelegere valabilă până la finalul Campionatului European din 2024, care va fi găzduit chiar de Germania.

Reclamă

Negocierile au decurs surprinzător de repede. Am semnat şi sunt foarte fericit că pot fi, din toamnă, selecţionerul Germaniei. Sezonul tocmai s-a încheiat şi mă ajută cei doi ani petrecuţi la Bayern.

Avem toate motivele să abordăm următoarele turnee finale cu optimism, de exemplu Campionatul European din 2024. Aştept cu nerăbdare să contribui cu ideile mele dincolo de echipa naţională. Acum nu este important ce se va întâmpla în septembrie, ci ceea ce va fi la Campionatul European din acest an. Îi urez succes lui Joachim Low„, a transmis Hansi Flick pentru site-ul oficial al Federaţiei.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut clar cu Germania
Fotbal extern • 24 mart., 11:11
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut cu Germania: „Nivelul e necruțător! Nu am făcut ce trebuia!”
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Germania, gol după şapte secunde în duelul "de foc" cu Franţa
Fotbal extern • 23 mart., 22:25
Germania, gol după şapte secunde în duelul „de foc” cu Franţa! Execuţie magistrală a atacantului de 100 de milioane de euro
Gabi Torje ştie ce urmează pentru Adrian Mazilu, după golul de senzaţie cu Germania
Echipa naţională • 23 mart., 18:28
Gabi Torje ştie ce urmează pentru Adrian Mazilu, după golul de senzaţie cu Germania: „Au plătit 3 milioane ca să scutească 20!”
Avalanşă de plecări de la Real Madrid | Şase jucători pot pleca
La Liga • 13 mart., 21:19
Avalanşă de plecări de la Real Madrid! Şase jucători se pot despărţi de „galactici”, în vară