Închide meniul

Mircea Lucescu a anunţat care e cel mai periculos jucător al Ucrainei, înainte de meciul cu România, de la EURO 2024

Dan Roșu Publicat: 12 iunie 2024, 13:51

Reclamă
Mircea Lucescu a anunţat care e cel mai periculos jucător al Ucrainei, înainte de meciul cu România, de la EURO 2024

Mircea Lucescu a anunţat care e cel mai periculos jucător al Ucrainei, înainte de meciul cu România

Mircea Lucescu, în timpul unui interviu

Mircea Lucescu a anunţat care e cel mai periculos jucător al Ucrainei. Il Luce a lansat un avertisment pentru România, înainte de meciul de debut al tricolorilor de la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În opinia lui Lucescu, antrenor care a antrenat ani mulţi în Ucraina, Ilya Zabarny este jucătorul cheie al lui Rebrov. Dovbyk și Tsygankov, starurile de la Girona, reprezintă un alt punct forte.

Mircea Lucescu a anunţat care e cel mai periculos jucător al Ucrainei

„Cel mai important jucător al naționalei Ucrainei este Ilya Zabarny, pentru că tot jocul începe din apărare. Zabarny are o înțelegere excelentă a fotbalului, simte când trebuie să accelereze, este un jucător grozav.

Următorul este Stepanenko, mulți și-ar dori să aibă un astfel de mijlocaș, el face lucruri incredibile. Sudakov este cel mai promițător fotbalist din Ucraina, care se va transfera ulterior la un club de top din Europa. Are o mare înțelegere a jocului și un șut grozav.

Există și combinația Dovbik – Tsygankov, care a arătat bine la Girona, care a luptat de la egal la egal cu cluburile de top din La Liga. De remarcat și cuplul Mudrik – Mykolenko, care joacă pe stânga, acesta este forța specială a acestei echipe”, a spus Lucescu, citat de sport.ua.

Reclamă
Reclamă 4

Premii uriaşe la EURO 2024! Câţi bani poate câştiga România în grupe

UEFA a anunţat premii uriaşe la EURO 2024. România poate câştiga o sumă consistentă, în meciurile din grupe, dacă va reuşi să obţină rezultate pozitive. Campionatul European din Germania va debuta vineri, cu un meci în careţara gazdă va înfrunta Scoţia.

La capitolul premii, UEFA prevede să distribuie 331 de milioane de euro celor 24 de participante, la fel ca pentru ediţia din 2020, începând de la 9,25 milioane de euro pentru prezenţa în grupe până la 28,25 milioane de euro pentru câştigătoarea trofeului, dacă obţine victorii şi în cele trei meciuri din grupă.

Pe lângă suma de 9,25 milioane de euro pentru participare, victoria în faza grupelor este răsplătită cu un milion de euro, iar egalul cu 500.000 de euro. Calificarea în optimi aduce un bonus de 1,5 milioane de euro, iar pasul către sferturi de finală încă 2,5 milioane de euro. Semifinalistele vor primi încă patru milioane de euro. Echipa învinsă în finală încasează cinci milioane de euro, iar campioana va primi opt milioane de euro.

Reclamă

La ultimul EURO, Italia, campioana europeană, a primit în total 28,25 milioane de euro, în timp ce Anglia, finalista, s-a ales cu 24,75 milioane de euro.

România e în grupă cu Ucraina, Belgia şi Slovacia. Primul meci e luni, pe 17 iunie, de la ora 16:00, LIVE TEXT pe as.ro.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:57

„Am avut cea mai rapidă maşină!” Lando Norris, reacţie fermă după ce a ratat victoria în Marele Premiu al Spaniei

18:38

Albania e „campioana” amenzilor la EURO 2024! A venit nota de plată din partea UEFA, după incidentele provocate de fani

18:36

Drama neştiută a lui Florin Niţă! Povestea din spatele „eroului” naţionalei: „Plâng, dacă încep să povestesc!”

18:22

„O greşeală fatală!” Avertisment pentru România, înaintea duelului decisiv cu Slovacia: „Nu va fi un meci de salon!”

18:21

Mihai Stoichiță i-a făcut tactica lui Edi Iordănescu înainte de Slovacia – România: „Trebuie să fim inteligenți!”

17:41

Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și