Închide meniul

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

Alex Ioniță Publicat: 16 iunie 2024, 23:02

Reclamă
„Nici el nu crede! Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024. Fostul internațional a transmis un mesaj surprinzător, înainte de debutul României la Campionatul European din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România își va juca primul meci de la EURO 2024 luni, împotriva Ucrainei. Partida va începe de la ora 16:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

Înaintea partidei cu Ucraina, Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar din grupa de la EURO 2024.

Acum, Răzvan Raț a venit cu o replică uimitoare. Fostul jucător al echipei naționale a spus că „nici Stanciu nu crede ceea ce spune”.

”Este foarte greu de spus cum va arăta naționala României, cât de pregătită va fi pentru acest debut la EURO. În afară de Stanciu, nimeni nu a mai participat la un turneu final. Cu siguranță că orice jucător simte presiunea, fotbaliștii nu au mai fost niciodată acolo.

Reclamă
Reclamă 4

Jucătorii văd ce se scrie în presă, ce transmit fanii, ce le transmit și familiile și așa mai departe. Au prins și aripi, pentru că ne-am calificat la EURO fără eșec, de pe locul 1 în preliminarii. E bine să fii optimist, să ai un moral bun.

(N.r. – Despre faptul că Stanciu a precizat că România poate obține victorii pe linie în grupă) Acum, cred că nici Stanciu nu crede că îi batem pe toți, dar atitudinea e bună. Nici nu trebuie să treci în partea cealaltă. Trebuie să înțelegi unde ești tu, unde sunt adversarii.

Ucraina are jucători buni, foarte buni. Nu trebuie să îți fie frică de ei, dar trebuie să îți vezi și tu nivelul. Împreună cu Edi Iordănescu, care este dirijorul, trebuie să fie stabilită strategia.

Reclamă

Eu aș semna pentru un egal cu Ucraina! Este un meci vital, este important egalul. Dacă pierdem și avem după meci cu Belgia… dacă era invers, era altceva”, a declarat Răzvan Raț, potrivit sport.ro.

Imagini de la ultimul antrenament al României, înaintea meciului cu Ucraina

Au fost publicate imagini de la ultimul antrenament al României, înaintea meciului cu Ucraina. „Tricolorii” au luat pulsul arenei din Munchen, acolo unde vor disputa prima partidă de la EURO 2024.

„Tricolorii” au făcut deplasarea la Munchen cu trenul, iar ultimul antrenament disputat înaintea duelului cu Ucraina a avut loc în jurul orei 19:00. Imediat după conferinţa de presă susţinută de Edi Iordănescu şi Nicolae Stanciu, jucătorii naţionalei au luat „pulsul” arenei lui Bayern Munchen.

Selecţionerul şi-a supervizat atent „elevii”, toţi „tricolorii” fiind prezenţi la şedinţa de pregătire, premergătoare partidei cu Ucraina.

La conferinţa de presă, Edi Iordănescu a fost întrebat despre starea jucătorilor, dat fiind faptul că mai mulţi „tricolori” s-au confruntat cu probleme medicale. Acesta a transmis că unii jucători nu sunt refăcuţi complet în privinţa tonusului, însă a dat asigurări că toţi cei care vor intra vor da totul pentru echipa naţională.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și