Închide meniul

„A fost deranj!” Ilie Dumitrescu, analiză fermă după LASK Linz – FCSB 1-1! Jucătorul remarcat: „Mi-a plăcut!”

Viviana Moraru Publicat: 23 august 2024, 8:33

Reclamă
„A fost deranj! Ilie Dumitrescu, analiză fermă după LASK Linz – FCSB 1-1! Jucătorul remarcat: „Mi-a plăcut!

Ilie Dumitrescu, analiză fermă după LASK Linz - FCSB 1-1

Jucătorii FCSB-ului, la finalul meciului cu LASK Linz/ Profimedia

Ilie Dumitrescu a făcut o analiză fermă, după ce FCSB a remizat cu LASK Linz, scor 1-1. Fostul internaţional l-a remarcat pe Valentin Creţu şi a transmis că austriecii nu au aceeaşi forţă, la fel ca Sparta Praga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB e aproape de calificarea în grupa de Europa League. Returul cu LASK Linz se va disputa în Ghencea, şi va pleca de la scorul de 1-1, după meciul tur. David Miculescu a marcat pentru campioană.

Ilie Dumitrescu, analiză fermă după LASK Linz – FCSB 1-1

Ilie Dumitrescu a remarcat jocul lui Valentin Creţu, din meciul cu LASK Linz, mărturisind că fundaşul a creat deranj în apărarea austriecilor. Fostul internaţional a mai subliniat şi faptul că Malcom Edjouma ar putea să presteze un joc mult mai consistent, dacă ar avea mai multe minute.

„Este pentru prima dată când Crețu dă două centrări importante într-un singur meci. A fost un pic de deranj în startul partidei acolo, pe flancul lui, i-au dat-o și printre picioare. Pe urmă, au recuperat, au înscris. Bună centrarea lui Crețu, a sărit foarte bine Miculescu, s-a transformat în al doilea atacant.

Edjouma, dacă ar avea tonus și ar avea mai multe minute… Defensiv, Lixandru e superior, dar pe faza ofensivă, (n.r.- Edjouma) a scos doi adversari, FCSB era patru contra doi la acea fază, dar a greșit ultima pasă, înainte de egalare. În partea a doua a jocului mi-a plăcut… Crețu, centrare pentru Octavian Popescu…

Reclamă
Reclamă

La un moment dat, FCSB o să arate bine pentru că are dubluri în față. Se vede că deocamdată Popescu și Tănase nu au ritm. E nevoie de timp. Una peste alta o prestație bună și eu spun că adversarul nu are aceeași forță, nu pune aceeași presiune ca Sparta”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Lovitură pentru FCSB! Un titular, OUT înaintea returului cu LASK Linz

FCSB a primit o lovitură, după duelul tur cu LASK Linz, din play-off-ul Europa League. Un titular nu va putea evolua în duelul retur, care se va disputa în Ghencea, săptămâna viitoare.

Joyskim Dawa nu va putea evolua în duelul retur cu LASK Linz. Fundaşul a primit cartonaşul galben în meciul tur, din play-off-ul Europa League, astfel că va fi suspendat pentru partida din retur.

Reclamă

Fundaşul central al campioanei a primit cartonaş galben în minutul 60 al duelului cu LASK Linz. Dawa a fost avertizat ca urmare a faptului că l-a împins pe Zulj. Acesta a fost al patrulea galben încasat de stopperul campioanei, în competiţiile europene, în acest sezon, astfel că va fi suspendat în următorul meci.

În locul lui Joyskim Dawa, Vlad Chiricheş ar putea fi titularizat la duelul retur cu LASK Linz.

Joyskim Dawa a fost aproape de suspendare şi înaintea turului cu LASK Linz. Fundaşul a primit cartonaş galben în duelul tur cu Sparta Praga, însă a aflat că poate evolua în retur, deoarece UEFA anulează un cartonaş, după ce o echipă trece de două tururi preliminare.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:23

Ruşii au anunţat că Răzvan Lucescu va fi demis de la PAOK. Răspunsul oficial al campioanei Greciei

13:51

„Mai bună decât Rapid!” Zeljko Kopic, mesaj ferm înaintea derby-ului dintre Dinamo şi Universitatea Craiova

13:47

Răzvan Sava a plecat la Udinese. Anunţul făcut de CFR Cluj

13:01

„Vrem în Liga Campionilor!” Ce urmează să se întâmple la Dinamo! Anunţ uriaş pentru „câini”: „Să-i îndeplinim visul lui Borcea!”

13:00

LIVE VIDEOPrimul antrenament din Marele Premiu al Ţărilor de Jos, live ACUM în AntenaPLAY! Programul complet

12:31

Un nou pilot în Formula 1! Cu cine va fi coleg Pierre Gasly la Alpine, din sezonul viitor

1 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat 2 A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză la Adjud, când a încărcat-o. Decizia luată pe loc 3 A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou 5 Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid! Presa din Italia a făcut anunţul: „E un singur obstacol” 6 CFR Cluj – Pafos 1-0. Clujenii sunt cu un pas în grupa Conference League! Korenica, gol superb! Deac, eliminat
Citește și