Închide meniul

Adversara FCSB-ului din Europa League, la un pas să-şi schimbe antrenorul! Conducerea i-a dat ultimatum

Alexandra Costea Publicat: 1 octombrie 2024, 19:15

Reclamă
Adversara FCSB-ului din Europa League, la un pas să-şi schimbe antrenorul! Conducerea i-a dat ultimatum

Profimedia

Adversara FCSB-ului din Europa Leage, la un pas să-şi schimbe antrenorul! TSG Hoffenheim trece printr-o perioadă dezastruoasă în Bundesliga. Rivala campioanei Româmiei este aproape să se despartă de antrenorul Pellegrino Matarazzo. Conducerea clubului i-a dat deja ultimatum americanului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducerea lui TSG Hoffenheim i-a pus la dispoziţie două meciuri americanului Pellegrino Matarazzo pentru a aduce echipa pe linia de plutire. Mai exact, este vorba despre partida de joi, cu Dinamo Kiev, în Europa League şi de meciul contra lui VfB Stuttgart, din Bundesliga. Atât are la dispoziţie antrenorul, iar în caz contrar va fi dat afară.

Adversara FCSB-ului din Europa League, la un pas să-şi schimbe antrenorul! Conducerea i-a dat ultimatum

Hoffe, adversara campioanei României în Europa League a început cu stângul în Bundesliga. În primele cinci etape din campionat, a reuşit să obţină o singură victorie, restul fiind înfrângeri. Ultima partidă jucată de formaţia lui Pellegrino Matarazzo, împotriva lui Werder Bremen, a avut un final dezastruos. Trei goluri a încasat adversara lui FCSB, chiar la ea acasă.

TSG Hoffenheim are golaveraj negativ, primind până acum 15 goluri. Este a doua cea mai slabă apărare din Bundesliga, după după Holstein Kiel, care a încasat 17 goluri.

Se pare că după eşecul de pe teren propriu suferit în fața lui Werder, conducerea clubului l-au tras la răspundere pe Pellegrino Matarazzo. Totodată, oficialii l-au anunţat pe american că, în cazul în care echipa nu începe să obţină puncte, îi vor desface contractul, notează bild.de.

Reclamă
Reclamă

Problemele s-au ţinut scai de Hoffenheim şi la debutul în Europa League. La Midtjylland, formaţia germană a fost condusă cu 1-0 din minutul 42, până în penultimul minut al timpului regulamentar. În minutul 89, Max Moerstedt a egalat cu o execuţie de senzaţie.

Pellegrino Matarazzo a primit ultimatum din partea TSG Hoffenheim

Singura problemă pe care o întâmpină clubul german este că nu i-a găsit încă un înlocuitor lui Pellegrino Matarazzo. Dietmar Hopp, patronul TSG Hoffenheim, îşi doreşte să-l aducă la echipă pe Sandro Wagner, secundul lui Julian Nagelsmann de la naționala Germaniei.

De asemenea, se pare că ar mai fi vorba şi despre David Wagner. Cu toate acestea, potrivit sursei menţionate anterior, fostul antrenor al lui Huddersfield Town, Schalke 04, Young Boys și Norwich City, nu s-ar afla pe lista lui Dietmar Hopp.

Reclamă

FCSB se va confrunta cu TSG Hoffenheim pe data de pe 12 decembrie, în deplasare, la Sinsheim ( Baden-Wurttemberg). Partida este programată să înceapă la ora 19:45, ora României.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:55

LIVE SCOREArsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan se joacă ACUM! Dueluri „de foc” în Champions League

21:51

Suspendarea lui Bruno Fernandes a fost anulată! Federaţia Engleză de Fotbal a decis că portughezul a fost eliminat eronat

21:13

LIVE VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Florinel Coman, titular

21:09

Gigi Becali, criticat de un fost preşedinte al Rapidului pentru cum o conduce pe FCSB: „Nu are expertiză”

20:19

Octavian Popescu, schimbare de look înainte de PAOK – FCSB! Imaginea postată înaintea deplasării alături de Gigi Becali

20:04

Adrian Mititelu, replică dură pentru Răzvan Burleanu: „Eşti un impostor, stai ilegal în Federaţie. Săvârşeşti infracţiuni zilnic”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și