Închide meniul

Anunţul lui Siyabonga Ngezana, în ziua meciului dintre FCSB şi RFS. Ce mesaj a transmis fundaşul

Publicat: 26 septembrie 2024, 13:52

Reclamă
Anunţul lui Siyabonga Ngezana, în ziua meciului dintre FCSB şi RFS. Ce mesaj a transmis fundaşul

Siyabonga Ngezana, savuros după ce a fost întrebat despre plecarea de la FCSB: "O să stau până Gigi spune că e ok"

Siyabonga Ngezana, după un meci / Profimedia

Anunţul lui Siyabonga Ngezana, în ziua meciului dintre FCSB şi RFS. Fundaşul sud-african este accidentat şi are nevoie de operaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a fost cel care a anunţat că Ngezana e accidentat şi are nevoie de operaţie. În loculo său, Vlad Chiricheş va juca în partida cu RFS.

Anunţul lui Siyabonga Ngezana, în ziua meciului dintre FCSB şi RFS

Siyabonga Ngezana a ţinut să îi liniştească şi pe fani şi a anunţat că va reveni în curând pe teren. „O să revin„, a fost mesajul scurt transmis de Ngezana.

O nouă accidentare la FCSB! Jucătorul, OUT până în iarnă! Mihai Stoica a dat toate detaliile

Mihai Stoica a anunțat că FCSB se confruntă cu o nouă accidentare. Oficialul campioanei a dezvăluit faptul că David Kiki a fost scos de pe lista pentru meciurile din Liga 1, dar și a celor din cupele europene, din cauza unei probleme „rare”.

Vestea accidentării lui Kiki reprezintă o altă lovitură pentru campioana României. Și Siyabonga Ngezana are o problemă medicală care nu îi va permite să joace pentru cel puțin o lună.

Reclamă
Reclamă

Mihai Stoica a dezvăluit faptul că David Kiki a fost controlat de doi specialiști care i-au recomandat să se opereze. Președintele consiliului de administrație a mai menționat că fundașul din Benin va fi indisponibil până, cel puțin, în iarnă.

„Ngezana e accidentat, Kiki nu e pe listă, are o accidentare care s-ar putea să-l ţină foarte mult în afara tereului. (n.r. – i se îngrădeşte dreptul la muncă, aşa cum a spus impresarul?)Dacă poate munci. Trebuie să poţi fi apt ca să munceşti, ca să emiţi pretenţii să fii pe listă. Kiki a fost văzut de doi specialişti care i-au recomandat operaţie.

În iarnă poate să fie înapoi pe listă, dacă îşi revină. Accidentarea e mai rară, noi avem toate documentele. Nu e disponibil cel puţin până în iarnă. N-am scos de pe listă pe cineva care putea să joace. El nu poate să joace, ar fi trei meciuri în Cupa României, nu îngrădim dreptul nimănui la muncă”, a spus Mihai Stoica, la primasport.ro.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și