Închide meniul

„Arbitru de top!” Istvan Kovacs, analizat în Marca înainte de finala Europa League! Cum a fost descris de jurnaliștii spanioli

Alex Ioniță Publicat: 22 mai 2024, 18:01

Reclamă
„Arbitru de top! Istvan Kovacs, analizat în Marca înainte de finala Europa League! Cum a fost descris de jurnaliștii spanioli

Istvan Kovacs, analizat în Marca înainte de finala Europa League!

Istvan Kovacs / Profimedia

Istvan Kovacs a fost analizat în Marca înainte de finala Europa League! Spaniolii i-au dedicat un paragraf arbitrului român, care va oficializa partida de miercuri seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kovacs se va afla la centrul finalei Europa League, miercuri, de la ora 22:00. Duelul „stelar” dintre Atalanta și Bayer Leverkusen va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Istvan Kovacs, analizat în Marca înainte de finala Europa League!

Înainte de marele meci, jurnaliștii spanioli de la Marca l-au prezentat pe Istvan Kovacs, pe care l-au numit un „arbitru de top de pe scena continentală”.

Aceștia au analizat cariera românului și au menționat faptul că acesta are deja o experiență bogată în competițiile UEFA.

„Finala Europa League va marca un moment important pentru arbitrul român Istvan Kovacs, care va oficia meciul dintre Atalanta și Bayer Leverkusen. Această partidă va reprezenta a doua finală europeană pentru Kovacs în ultimii doi ani, consolidându-și poziția ca arbitru de top pe scena continentală.

Reclamă
Reclamă 4

Experiență bogată în competițiile UEFA: a arbitrat finala Conference League (Roma – Feyenoord) în 2022, a fost al patrulea arbitru la finala Champions League (Manchester City – Inter Milano) în 2023 și va conduce finala Europa League (Atalanta – Bayer Leverkusen) în 2024″, au notat jurnaliștii de la Marca.

Kyros Vassaras, lăudat pentru că Istvan Kovacs arbitrează finala Europa League: „E tare rău”

Kyros Vassaras e lăudat pentru că Istvan Kovacs arbitrează finala Europa League. Marcel Puşcaş consideră că preşedintele CCA a avut un rol important în delegarea de lux primită de Istvan Kovacs.

Finala Europa League, care se dispută între Atalanta şi Bayer Leverkusen, îl va avea la centru pe Istvan Kovacs. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro în această seară, de la ora 22:00.

Reclamă

„Vassaras e tare rău! Serios vorbesc. E nașul secretarului general UEFA. Asta e o poziție foarte importantă într-o instituție.

Nu se bagă președintele UEFA la arbitraje, secretarul general decide acolo. Într-adevăr, aici e un mare merit al lui Vassaras pentru că a promovat foarte mulți români în ultima vreme.

Nu cred că vom avea un arbitru român în Champions League în următorii 2-3 ani. Dar cred că vom avea foarte mulți în Europa”, a declarat Marcel Pușcaș pentru fanatik.ro.

Istvan Kovacs are parte de o nouă delegare de lux la finala Europa League. Arbitrul român, originar din Carei, a punctat că este o mare responsabilitate pentru el.

„Aceasta va fi a doua mea finală UEFA ca arbitru şi este într-adevăr un vis devenit realitate. Faptul că am arbitrat finala Europa Conference League în 2022 este desigur util pentru această ocazie.

Îmi amintesc încă sentimentele şi experienţa de atunci, dar trebuie să muncesc şi să mă pregătesc bine pentru meci ca să mă asigur că totul va merge bine în acea seară.

Este o mare responsabilitate să fiu numit pentru acest meci şi vreau să demonstrez că sunt pregătit pentru această provocare.

Îmi place adrenalina când sunt pe teren. Este unul dintre cele mai bune lucruri despre ceea ce înseamnă a fi arbitru. Dacă iau decizii bune în timpul jocului, îmi demonstrez că pot gestiona aceste meciuri mari”, a declarat Istvan Kovacs pentru site-ul UEFA.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:20

„Așa vom trata meciul!” Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina! Mesajul vedetei de la Arsenal

22:57

„Nu sunt o țestoasă ninja!” Marcus Thuram a fost confundat cu Kylian Mbappe și a lansat o ironie fabuloasă!

22:56

Borna negativă atinsă de Spania, prima dată după zece ani şi 112 meciuri! Ce s-a întâmplat în victoria cu Croaţia

22:21

Cel mai rapid gol din istoria EURO! Albania a dat lovitura în duelul cu Italia, după doar 23 de secunde

22:21

„E foarte dificil să fii favorit!” Selecționerul Ucrainei e cu picioarele pe pământ înainte de meciul cu România!

21:55

Simona Halep, discurs uriaş în prezenţa lui Andre Agassi şi Steffi Graf: „O să fac tot ce pot să ne bucurăm din nou de victorii”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și