Închide meniul

Bogdan Lobonț, în mijlocul fanilor lui AS Roma, la finala Europa League cu Sevilla: „M-au recunoscut după 11 ani!”

Viviana Moraru Publicat: 31 mai 2023, 22:01

Reclamă
Bogdan Lobonț, în mijlocul fanilor lui AS Roma, la finala Europa League cu Sevilla: M-au recunoscut după 11 ani!”

Bogdan Lobonț, în mijlocul fanilor lui AS Roma, la finala Europa League cu Sevilla

Bogdan Lobonţ, pe stadion/ Hepta

Bogdan Lobonț se află în mijlocul fanilor lui AS Roma, la finala Europa League cu Sevilla. Fostul portar al naționalei va privi ultimul act al competiției de pe stadion, mărturisind că este o emoție de nedescris. De asemenea, „Pisica” a dezvăluit că suporterii trupei lui Jose Mourinho l-au recunoscut, după ce a evoluat pe Olimpico timp de nouă ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finala Europa League, dintre Sevilla și AS Roma, va fi în această seară, de la ora 22:00, în format live text, pe AS.ro.

Bogdan Lobonț, în mijlocul fanilor lui AS Roma, la finala Europa League cu Sevilla

Bogdan Lobonț s-a declarat entuziasmat înaintea finalei Europa League. Acesta susține că va vedea meciul alături de suporterii celor de la AS Roma, de pe stadion.

De asemenea, Lobonț a mărturisit că a fost recunoscut de fanii italieni, după ce a evoluat pentru echipa din Serie A timp de nouă sezoane.

Fostul portar a mai declarat că va fi susținătorul trupei lui Jose Mourinho, în finala cu andaluzii, dorind ca AS Roma să câștige un nou trofeu european, după ce a triumfat în ultimul act din Conference League, sezonul trecut.

Reclamă

„E ceva senzațional, sunt în mijlocul suporterilor Romei. În primul rând, cred că sunt emoții de nedescris să joci o finală europeană. Ce a făcut Roma nu e așa ușor. Sunt două finale consecutive.

E prima dată când stau în mijlocul fanilor. (n.r. te-au recunoscut suporterii?) Normal! După 11 ani, normal că m-au recunoscut. Va câștiga Roma”, a declarat Bogdan Lobonț, pentru sport.ro.

Bogdan Lobonț a fost transferat de AS Roma de la Dinamo, în vara lui 2009. Portarul a evoluat la trupa din capitala Italiei până în 2018, timp în care a mai fost împrumutat la Dinamo o jumătate de sezon, între ianuarie și iulie 2010.

Reclamă 4 / 0/3

Cum au ajuns Sevilla şi AS Roma în finală

AS Roma a fost repartizată în Grupa C, acolo unde a terminat pe locul 2, în spatele lui Real Betis. Pentru a se califica în optimi, capitolinii au trimis-o acasă pe Red Bull Salzburg, cu 2-1 la general (0-1, 2-0). Trupa lui Mourinho a dat peste Real Sociedad în optimi şi nu a avut mari emoţii. A fost 2-0 în Italia şi 0-0 în returul de la San Sebastian.

Pentru un loc în semifinale, AS Roma a trecut prin clipe grele cu Feyenoord. A pierdut cu 0-1 în la Rotterdam, iar rezultatul s-a repetat pe Olimpico. În prelungiri, italienii au dat recital şi au mai marcat trei goluri. S-a chinuit şi cu Leverkusen, în penultimul act, dar şi-a îndeplinit obiectivul şi este pregătită să se lupte pentru trofeu.

Sevilla a început sezonul în grupa G din Champions League. A terminat pe locul 3, în spatele celor de la Manchester City şi Borussia Dortmund. Andaluzii s-au calificat în optimile Europa League după o „dublă” cu PSV. Au câştigat cu 3-0 acasă şi au cedat cu 0-2 în retur. Situaţia s-a repetat în turul următor, cu Fenerbahce. Sevilla s-a impus cu 2-0 acasă şi a piedut la limită în Turcia, scor 0-1.

În sferturile de finală, Sevilla a dat recital cu Manchester United. A fost 2-2 în tur, iar pe Ramon Sanchez Pizjuan spaniolii au câştigat la scor de neprezentare. A urmat eliminarea lui Juventus, astfel că echipa antrenată de Jose Luis Mendilibar a obţinut calificarea în finală!

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și