Închide meniul

„Bravo, mă!” Gigi Becali a dezvăluit ce i-a spus lui Darius Olaru după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1! Ce sfat i-a dat patronul

Alex Masgras Publicat: 4 octombrie 2024, 18:29

Reclamă
„Bravo, mă! Gigi Becali a dezvăluit ce i-a spus lui Darius Olaru după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1! Ce sfat i-a dat patronul

Gigi Becali a dezvăluit ce i-a spus lui Darius Olaru după eliminarea din PAOK - FCSB 0-1! Ce sfat i-a dat patronul

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Antena Sport

Gigi Becali a dezvăluit ce i-a spus lui Darius Olaru după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1. Campioana României s-a impus şi în etapa a doua din grupa principală a Europa League de pe terenul echipei lui Răzvan Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru, care a contribuit din plin la golul lui Daniel Bîrligea, căruia i-a pasat decisiv, a fost la un pas de a se transforma în eroul negativ al roş-albaştrilor.

„Bravo, mă!” Gigi Becali a dezvăluit ce i-a spus lui Darius Olaru după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1! Ce sfat i-a dat patronul

Darius Olaru a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 55 al partidei şi şi-a lăsat colegii în inferioritate numerică mai bine de 40 de minute.

FCSB a reuşit să obţină victoria în cele din urmă, iar Gigi Becali a avut puterea să glumească. Patronul campioanei României l-a „felicitat” pe Olaru că ştie şi când să ia roşu, fiind de părere că, dacă FCSB s-a impus cu 1-0 în cele din urmă, eliminarea acestuia a reprezentat un lucru pozitiv.

De asemenea, Gigi Becali a mai dezvăluit că a avut o discuţie cu Darius Olaru şi că i-a transmis să nu mai ţină mult de minge, aşa cum s-a întâmplat şi la faza care s-a încheiat cu eliminarea sa:

Reclamă
Reclamă

„Am vorbit. I-am spus înainte nu mai face asta (n.r: să nu mai ţină prea mult mingea). După meci, i-am zis ‘Bravo, mă, tu ştii şi când să iei roşu, şi când să iei galben. Când a luat roşu e bine, dacă s-a terminat 1-0”, a declarat Gigi Becali, la revenirea în ţară.

Basarab Panduru, mesaj dur pentru Darius Olaru după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1

Basarab Panduru a venit cu un mesaj dur pentru Darius Olaru după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1, în grupa principală din Europa League. Fostul internațional este de părere că mijlocașul roș-albaștrilor a comis o serie de erori, la faza la care a fost eliminat.

Darius Olaru a fost eliminat în minutul 56 al duelului cu PAOK. Atunci, căpitanul roș-albaștrilor a văzut al 2-lea cartonaș galben, după ce, în urma unui duel cu un adversar, a căzut și a prins mingea în mână. La faza respectivă, Olaru era într-o poziție excelentă de a pasa, însă jucătorul de la FCSB a dorit să ducă acțiunea pe cont propriu și a fost, în cele din urmă, deposedat de adversar.

Reclamă

După ce a văzut gestul lui Darius Olaru, Basarab Panduru a transmis faptul că acesta ar trebui să își schimbe comportamentul, având în vedere că a ajuns să joace în meciuri importante, pe plan european.

„Eu i-aş face o mare vină când el are în faţa lui 2 jucători, dar nu pasează, şi se încăpăţânează să rămână el cu mingea. Nu vrei să dai drumul la minge?! Să înveţe totuşi ceva că e o victorie. Potoleşte-te odată ca ai ajuns la un nivel, nu mai poţi să plângi pe acolo. Trebuie să schimbi puţin!”, a spus Basarab Panduru, la primasport.ro.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:16

Mircea Rednic, entuziasmat după UTA Arad – Petrolul Ploieşti 3-1: „Eu v-am spus”. Ce obiectiv are „Bătrâna Doamnă”

21:00

LIVE TEXTFarul – Dinamo 0-1. Cătălin Cîrjan a deschis rapid scorul! Start perfect pentru „câini”

20:56

FotoMarius Şumudică, impresionat de Dan Şucu: „Mi-aş dori să lucrez până mă las de fotbal cu dânsul”! Cadoul pe care vrea să i-l facă

20:46

UTA Arad – Petrolul Ploieşti 3-1! Echipa lui Mircea Rednic a jucat o repriză întreagă în 10 oameni

20:01

Suspendarea lui Paul Pogba a fost redusă! Când poate reveni francezul lui Juventus pe teren

19:29

Anunţul făcut de Carlo Ancelotti după ce Kylian Mbappe nu a fost convocat de Didier Deschamps la naţionala Franţei

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 3 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 4 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 5 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și