Închide meniul

Cu cât au scăzut șansele FCSB-ului la calificarea în play-off-ul Europa League după 0-4 cu Rangers! Toate calculele

Alex Ioniță Publicat: 25 octombrie 2024, 14:02

Reclamă
Cu cât au scăzut șansele FCSB-ului la calificarea în play-off-ul Europa League după 0-4 cu Rangers! Toate calculele

Cu cât au scăzut șansele FCSB-ului la calificarea în play-off-ul Europa League după 0-4 cu Rangers!

Profimedia

Iată cu cât au scăzut șansele FCSB-ului la calificarea în play-off-ul Europa League după 0-4 cu Rangers! Specialiștii au făcut toate calculele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost umilită de Rangers pe Ibrox Stadium, în etapa a 3-a din Europa League. După această înfrângere, șansele de calificare ale campioanei scuzăut, conform specialiștilor.

Cu cât au scăzut șansele FCSB-ului la calificarea în play-off-ul Europa League după 0-4 cu Rangers!

Înainte de meciurile din etapa a 3-a, potrivit specialiștilor de la Football Meets Data, FCSB avea o șansă de 78% de a termina grupa principală din Europa League între locurile 9 și 24, care asigură calificarea în play-off. Șansele sunt calculate pe baza a 10.000 de simulări a grupei principale.

În ceea ce privește calificarea directă, campioana României avea o șansă de 18% de a se situa în primele 8 echipe.

Reclamă
Reclamă

După umilința cu Rangers însă, șansele FCSB-ului de a se califica în play-off au scăzut la 65%. De asemenea, o prezență în primele 8 echipe este văzută cu o șansă de doar 7%.

În momentul de față, FCSB se află pe locul 13 în grupa principală din Europa League, cu 6 puncte după 3 meciuri jucate.

Reclamă

În cadrul competiției, campioana României mai are de disputat 5 meciuri. Midtjylland, Olympiacos, Hoffenheim, Qarabag și Manchester United sunt următoarele adversare ale echipei patronate de Gigi Becali.

Ce note au primit jucătorii lui Gigi Becali, după Rangers-FCSB 4-0

FCSB a avut o prestaţie slabă în meciul cu Rangers. Scoţienii au zdrobit-o pe campioana României pe Ibrox Park, scor 4-0. Nimic nu a funcționat în tabăra roş-albaştrilor, chiar dacă Gigi Becali pretindea că echipa sa va câştiga și fără oamenii de bază în teren. Cu toate acestea, absențele s-au simțit.

Ștefan Târnovanu a fost considerat de cei de la SofaScore cel mai slab omul al meciului după ce a primit 4 goluri. Portarul campioanei a fost notat cu 6.1. Aceeaşi notă a primit-o şi Luis Phelipe, cel care a fost înlocuit la pauză de către Alexandru Băluță (6.4).

Cel mai bun jucător din tabăra roş-albaştrilor a fost Tavi Popescu. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a fost notat cu 7 de către site-ul de specialitate, după prestaţie de pe Ibrox. ”Perla” latifundiarului din Pipera a avut și o ocazie mare în minutul 80. Atunci, Popescu a trimis balonul puțin peste poartă din lovitură liberă.

Iată ce note au primit jucătorii de la FCSB:

  • Târnovanu 6.1
  • Pantea 6.3
  • Ngezana 6.6
  • Dawa 6.5
  • M. Popescu 6.4
  • Alhassan 6.2
  • Edjouma 6.3
  • Ștefănescu 6.2
  • L. Phelipe 6.1
  • Miculescu 6.5
  • Bîrligea 6.4
  • Alex Băluță 6.4
  • Tavi Popescu 7.0
  • Risto Radunovic 6.7
  • Alexandru Musi 6.7
  • William Baeten 6.5
Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:48

Kylian Mbappe, câştig de cauză în scandalul cu PSG! Suma uriaşă pe care trebuie să i-o plătească fostul club

13:22

Răzvan Lucescu e dorit la naţionala Arabiei Saudite, în locul lui Roberto Mancini! Italianul avea cel mai mare salariu din lume

13:15

Mircea Lucescu a anunţat lista preliminară a stranierilor convocaţi pentru dubla naţionalei cu Kosovo și Cipru!

13:08

Ovidiu Burcă a dat cărțile pe față despre negocierile cu Adrian Mititelu! Discuțiile s-au încheiat deja

12:48

Basarab Panduru nu a înțeles o schimbare făcută de Gigi Becali la pauza meciului Rangers – FCSB 4-0: „Nu l-aș fi băgat niciodată”

12:10

FCSB a fost umilită de Rangers, dar Marian Iancu se leagă tot de Rapid! Ce a putut spune despre Gigi Becali și Dan Șucu

1 Pep Guardiola, uluit de golul de pe altă planetă al lui Erling Haaland: „Nu e normal pentru o fiinţă umană” 2 Răzvan Lucescu şi-a aflat pedeapsa după scandalul de la derby-ul cu AEK! Sancţiune dură pentru antrenorul român 3 Rangers – FCSB 4-0! Campioana României, umilită pe Ibrox. Prima înfrângere a roş-albaştrilor în Europa League 4 Anunț important pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă, făcut de patronul de la Parma: „Sunt bucuros să vă anunț!” 5 Controversă uriașă în Rangers – FCSB! Golul lui Miculescu, anulat în mod uluitor! Ce s-a întâmplat după gafa lui Butland 6 Ce a scris presa din Spania după ce Barcelona a învins-o pe Bayern cu 4-1. Raphinha a făcut spectacol
Citește și