Închide meniul

Cu cine poate juca FCSB dacă trece de LASK și se califică în Europa League! Misiune infernală pentru echipa lui Gigi Becali

Alex Ioniță Publicat: 17 august 2024, 19:31

Reclamă
Cu cine poate juca FCSB dacă trece de LASK și se califică în Europa League! Misiune infernală pentru echipa lui Gigi Becali

Cu cine poate juca FCSB dacă trece de LASK și se va califica în Europa League!

Profimedia

Iată cu cine poate juca FCSB dacă trece de LASK și se califică în Europa League! Potrivit unei simulări a urnelor, campioana României ar avea o misiune infernală în cadrul acestei competiții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, FCSB se află în play-off-ul Europa League, acolo unde se va duela pentru un loc în noua fază a ligii cu LASK Linz.

Cu cine poate juca FCSB dacă trece de LASK și se va califica în Europa League!

Din acest sezon, formatul Europa League a fost schimbat. Grupele tradiționale au fost înlocuite cu „faza ligii”, în care se află 36 de echipe, care vor fi împărțite în 4 grupe.

Fiecare club calificat va fi distribuit într-o urnă valorică, conform coeficientului european. Toate echipele calificate vor juca cu câte 2 formații din fiecare urnă, într-o singură manșă.

O echipă nu poate întâlni mai mult de două cluburi din aceași țară, iar tragerea la sorți va fi făcută de un computer.

Reclamă
Reclamă 4

În total, fiecare echipă va avea de jucat 8 meciuri, 4 în deplasare și 4 pe teren propriu. Din cele 36 de echipe din faza ligii, primele 8 se vor califica direct în „optimi”, în timp ce locurile 9-24 se vor califica în „șaisprezecimi”.

FCSB este sigură de faptul că se va afla în ultima urnă valorică a Europa League, în cazul în care va trece de LASK Linz. În momentul de față, campioana României are un coeficient european de 10,500.

Astfel, echipa patronată de Gigi Becali va avea o misiune infernală în Europa League și se poate duela cu adversari de top, din lumea fotbalului european.

Reclamă

Varianta „infernală” pentru FCSB:

  • AS Roma, Manchester United, Olympique Lyon, Real Sociedad, Qarabag, Molde, Athletic Bilbao, Beșiktaș.

Varianta „accesibilă” pentru FCSB:

  • Slavia Praga, Rangers, PAOK, Steaua Roșie Belgrad, Slovan Bratislava, Ferrencvaros, Twente, APOEL.

Calculul cu privire la urnele Europa League a fost făcut pe baza echipelor favorite la calificare, care se află acum în play-off. De asemenea, au fost incluse și echipele deja calificate.

De asemenea, au fost luate în calcul și formațiile cu a doua șansă în play-off-ul UEFA Champions League, care, în eventualitatea unei înfrângeri, vor participa în faza ligii a Europa League.

Răsturnare de situaţie înainte de LASK Linz – FCSB! UEFA a confirmat

După înfrângerea cu Sparta Praga, scor 2-3, Valentin Creţu a primit cartonaş galben pentru proteste. În primă fază, chiar şi oficialii celor de la FCSB au crezut că fundaşul dreapta este suspendat.

Potrivit golazo.ro, Valentin Creţu va fi eligibil pentru meciul cu LASK Linz, în ciuda cartonaşului galben primit. FCSB a primit şi confirmarea de la UEFA. Concret, s-a repetat situaţia în care s-a aflat şi Joyskim Dawa turul trecut.

O dată la două tururi preliminare din cupele europene, UEFA şterge un galben. Astfel, dacă Valentin Creţu va fi avertizat în duelul din Austria, el va fi suspendat pentru partida retur de pe teren propriu.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:56

Iga Swiatek s-a calificat în semifinalele de la Cincinnati! Semnal de alarmă uriaş pentru WTA: „Nu se va termina bine”

9:32

Antrenorul lui LASK Linz, plin de încredere înaintea dublei cu FCSB: „Nu va trebui să ne temem”. Avertismentul austriecilor

9:05

Antrenorul Parmei, categoric după remiza cu Fiorentina: „Este evident”. De ce i-a schimbat pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă

8:34

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Darius Olaru: „O mare prostie, nu am văzut niciodată aşa ceva”

8:29

Mihai Stoica a răbufnit la finalul meciului FCSB – Poli Iaşi! Doi jucători l-au scos din sărite pe oficialul roş-albaştrilor

8:15

Ilie Dumitrescu a analizat schimbările făcute de Gigi Becali cu Poli Iaşi: „Nu i-a mai ieşit, eu aş fi mutat în altă zonă”

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și