Închide meniul
VIDEO

Cum a comentat Marius Şumudică victoria de senzaţie a FCSB-ului din Europa League: „Nici n-am văzut meciul!”

Viviana Moraru Publicat: 27 septembrie 2024, 15:47 / Actualizat: 27 septembrie 2024, 17:48

Reclamă
Cum a comentat Marius Şumudică victoria de senzaţie a FCSB-ului din Europa League: „Nici n-am văzut meciul!

Cum a comentat Marius Şumudică victoria de senzaţie a FCSB-ului din Europa League

Marius Şumudică/ Profimedia

Marius Şumudică a comentat victoria de senzaţie obţinută de FCSB, în grupa de Europa League. Antrenorul celor de la Rapid a transmis că nu a vizionat întreaga partidă, însă i-a felicitat pe rivalii roş-albaştri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus cu un categoric 4-1, în duelul din prima etapă a grupei de Europa League. Golurile campioanei României au fost marcate de Daniel Bîrligea, Marius Ştefănescu şi Darius Olaru.

Cum a comentat Marius Şumudică victoria de senzaţie a FCSB-ului din Europa League

Marius Şumudică a fost întrebat despre victoria FCSB-ului şi a oferit un răspuns ferm. Antrenorul de la Rapid a declarat că nu l-a surprins rezultatul înregistrat de campioană, deoarece i s-a părut ca letonii de la RFS erau depăşiţi de situaţie.

Totodată, Şumudică a menţionat faptul că nu vrea să comenteze prea mult succesul rivalei. Acesta i-a felicitat însă pe roş-albaştri pentru faptul că reprezintă cu succes fotbalul românesc în competiţiile europene.

„Este un rezultat…nu m-a surprins, e un rezultat meritat la ceea ce am văzut, le dă şansa de a continua cu o marjă de încredere pentru viitor, au trei puncte. Au întâlnit o echipă normală, din punctul meu de vedere, şi-a depăşit statutul prin calificarea în Europa League. FCSB putea să marcheze 7-8-9 goluri, n-am văzut în viaţa mea o echipă aşa descoperită, un portar care era preocupat de altele, săracul. A riscat foarte mult, la nivelul acesta…

Reclamă
Reclamă

Dar nu trebuie să luăm din meritele celor de la FCSB, îi felicit. Nu vorbesc despre rivali, e rivala de-o viaţă a caracterului meu, a ceea ce înseamnă omul şi antrenorul Şumudică. Nu pot să nu accept faptul că fac cinste fotbalului românesc, e singura echipă calificată, le doresc baftă, noi avem drumul nostru. Nici n-am văzut meciul”, a declarat Marius Şumudică, la conferinţa de presă.

Ce şanse are FCSB să se califice în optimile Europa League

Specialiştii au estimat ce şanse are FCSB să se califice în optimile Europa League, după victoria cu 4-1, cu RFS, din grupa principală.

FCSB ocupă locul 2 în grupa principală din UEFA Europa League, după victoria de la debut. În acest moment, specialiştii o creditează pe campioana României cu 48% şanse de calificare în optimi.

Reclamă

FCSB a obţinut o victorie concludentă în primul meci din grupa principală. Campioana României a controlat autoritar jocul cu RFS, campioana Letoniei.

Chiar dacă RFS este considerată cea mai slabă echipă din grupă, victoria este una de moral pentru FCSB. Totodată, sunt foarte importante cele 4 goluri marcate de FCSB cu RFS.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:32

Estoril – Sporting LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal!

17:32

Gigi Becali, descoperire fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Luăm 30 şi ceva de milioane de euro dacă terminăm pe locul 2!”

17:26

Gigi Becali schimbă „din temelii” primul 11 de la FCSB! Jucătorii care vor fi OUT la meciul cu Sepsi

16:52

Tragedie în lumea ciclismului! Muriel Furrer a murit la doar 18 ani! Căzătura de la mondiale i-a fost fatală

16:41

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 septembrie

16:35

Costel Gâlcă, anunţ despre Alexandru Cicâldău! Ce se întâmplă cu mijlocaşul Universităţii Craiova

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și