Închide meniul

Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers

Alex Ioniță Publicat: 25 octombrie 2024, 0:01

Reclamă
Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers

Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a

Profimedia

Iată cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Au avut loc schimbări importante în lupta pentru calificarea în fazele eliminatorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana României, FCSB, a înregistrat prima înfrângere din Europa League, 0-4 cu Rangers. Meciul de pe Ibrox Stadium a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a

După meciurile serii de joi, singurele echipe cu maximum de puncte, din Europa League, sunt Lazio, Tottenham și Anderlecht, care ocupă primele 3 poziții în clasament.

În etapa a 3-a, Lazio a învins-o pe Twente cu 2-0, iar Tottenham a câștigat duelul cu AZ cu 1-0. Și Anderlecht s-a impus în fața celor de la Ludogoreț 2-0.

Pozițiile care asigură calificarea directă în optimile competiției sunt completate de Ajax, Galatasaray, Frankfurt, Midtylland și Athletic Bilbao.

Reclamă
Reclamă

După 0-4 cu Rangers, FCSB a ajuns pe locul al 13-lea în Europa League, poziție care garantează totuși calificarea în play-off-ul competiției.

Iată cum arată clasamentul din UEFA Europa League, după rezultatele înregistrate în etapa cu numărul 3:

Reclamă
Foto: Flashscore

Controversă uriașă în Rangers – FCSB!

O controversă uriașă a avut loc în prima repriză a meciului Rangers – FCSB! David Miculescu a trimis mingea în poarta scoțienilor, însă arbitrul a fluierat fault în atac înainte ca balonul să intre în poartă.

Meciul dintre Rangers și FCSB a contat pentru etapa cu numărul 3 a grupei principale din Europa League. Înfrângerea campioanei, cu scorul de 0-4, a putut fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

În minutul 2 al partidei de pe Ibrox Stadium, portarul lui Rangers, Butland, a primit mingea de la un coechipier și a întârziat degajarea.

Miculescu a profitat de eroarea lui Butland, l-a deposedat pe portar și a trimis mingea spre poarta goală. Totuși, arbitrul partidei a fluierat un fault în atac înainte ca mingea să intre în plasă, astfel că sistemul VAR nu a putut interveni.

Echipele de start în Rangers – FCSB:

Rangers: Butland – Tavernier, Balogun, Souttar, Jefte – Barron, Raskin – Cerny, Lawrence, Bajrami – Dessers
Rezerve: Kelly, Propper, Diomande, Dowell, Sterling, Kasanwirjo, Fraser ,McKinnon, Rice, Lovelace
Antrenor: Philippe Clement

FCSB: Târnovanu – Mihai Popescu, Ngezana, Dawa, Pantea – Alhassan, Edjouma – Miculescu, Luis Phelipe, Ștefănescu – Bîrligea
Rezerve: Vlad, Crețu, Panțîru, Oct. Popescu, Popa, Chiricheș, Baeten, Băluță, Musi, Radunovic
Antrenor: Elias Charalambous

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Florin Tănase, reacţie genială după scandalul dintre Marius Şumudică şi Elias Charalambous: „Am văzut doar că s-au pupat!”

8:17

Reacţia lui Marius Şumudică după gesturile golăneşti din derby-ul FCSB – Rapid: „Te rog să-ţi ceri scuze”

2:50

VIDEOEdmonton Oilers – Detroit Red Wings 3-2 a fost LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total în NHL

0:42

VIDEOIndiana Pacers – Philadelphia 76ers 114 – 118 a fost LIVE în AntenaPLAY. Philadelphia, victorie fără starul Joel Embiid

0:14

„Să nu facem asta!” Elias Charalambous a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică, de după FCSB – Rapid 0-0

0:09

VIDEOCarlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului: „Îmi mai doream o victorie alături de Ferrari!”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și