Închide meniul

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

Viviana Moraru Publicat: 26 septembrie 2024, 23:55

Reclamă
Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă

Jucătorii de la FCSB, bucurie în timpul meciului cu RFS/ Hepta

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă | FCSB se clasează peste favoritele competiţiei, echipe precum Manchester United, Porto sau AS Roma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a obţinut o victorie categorică. Campioana a avut un debut de vis în Europa League, după ce a învins-o pe RFS, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-1. Darius Olaru, cu o „dublă”, Daniel Bîrligea şi Marius Ştefănescu au marcat golurile campioanei.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă

Lider după prima etapă a grupei din Europa League este Ajax. „Lăncierii” s-au dezlănţuit şi au învins-o pe Beşiktaş cu scorul categoric de 4-0. Olandezii au astfel cel mai bun golaveraj, după primele meciuri disputate.

Pe locul secund se clasează FCSB, cu un golaveraj de +3, la fel ca şi Lazio. Italienii au învins-o pe Dinamo Kiev cu 3-0, însă departajarea se realizează prin criteriul numărului de goluri marcate de o echipă.

Clasamentul din Europa League, după prima etapă
Captură Flashscore

FCSB se clasează astfel peste echipe precum Manchester United, Porto sau AS Roma. „Diavolii” au remizat ruşinos pe teren propriu cu Twente, scor 1-1, scor pe care l-au înregistrat şi italienii în duelul cu Bilbao.

Reclamă
Reclamă

Tottenham se duelează cu Qarabag în aceste momente. Duelul a început cu o întârziere de 30 de minute, după ce atacantul azerilor nu a ajuns la timp la stadion.

În următoarea etapă din Europa League, FCSB se va duela cu PAOK, în deplasarea. Campioana Greciei a fost învinsă de Galatasaray, cu scorul de 1-2, în prima etapă. Duelul de pe Toumba se va disputa joi, pe 3 octombrie, de la ora 22:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

În meciul cu RFS, FCSB a deschis scorul în minutul opt, prin Daniel Bîrligea. Atacantul a marcat primul gol în tricoul campioanei. Ulterior, în minutul 23, letonii au reuşit să egaleze, însă la doar nouă minute distanţă, roş-albaştrii au preluat din nou conducerea. Marius Ştefănescu a înscris, din pasa lui Vlad Chiricheş.

Reclamă

În repriza secundă, FCSB a marcat din nou în minutul 58. Darius Olaru şi-a trecut numele pe tabela de marcaj, punctând din pasa de geniu primită de la Florin Tănase. Căpitanul roş-albaştrilor a reuşit „dubla”, în minutul 69.

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a marcat, din pasa lui Vlad Chiricheş

Gigi Becali a avut o inspiraţie fabuloasă la duelul dintre FCSB şi RFS, după ce i-a titularizat pe Marius Ştefănescu şi Vlad Chiricheş. Cei doi au colaborat perfect la golul secund al campioanei.

În minutul 32, Marius Ştefănescu a reuşit să „rupă blestemul” şi să marcheze pentru FCSB. Mijlocaşul a fost titularizat în meciul cu RFS, după ce a fost rezervă neutilizată în ultimele două meciuri.

Mijlocaşul transferat de Gigi Becali de la Sepsi, în schimbul sumei de 1,3 milioane de euro, a reuşit astfel să marcheze al treilea gol la formaţia roş-albastră. Ştefănescu a mai punctat în duelul din Supercupă, de la începutul sezonului, şi în meciul cu Farul, care s-a disputat la începutul lunii august, în campionat.

La faza golului, Daniel Bîrligea a fost faultat, însă i-a pasat in extremis lui Vlad Chiricheş. Fundaşul a preluat la marginea careului şi i-a pasat perfect lui Marius Ştefănescu, care a marcat fără emoţii, cu un şut din faţa porţii.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32 26 sept.

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorice

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și