Închide meniul
VIDEO

Cum s-a trăit, pe Olimpico, golul marcat de Paulo Dybala în finala Europa League. Fanii s-au descătușat

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 mai 2023, 23:24

Cum s-a trăit, pe Olimpico, golul marcat de Paulo Dybala în finala Europa League. Fanii s-au descătușat

Cum s-a trăit, pe Olimpico, golul marcat de Paulo Dybala în finala Europa League

Fanii celor de la AS Roma, pe Olimpico, pentru finala Europa League cu Sevilla/ Profimedia

S-a aflat cum s-a trăit pe Olimpico golul marcat de Paulo Dybala în finala Europa League! Stadionul celor de la AS Roma a fost umplut de fanii care s-a descătușat la reușita sud-americanului, din duelul de la Budapesta cu Sevilla.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paulo Dybala a deschis scorul în ultimul act din Europa League, dintre Sevilla și AS Roma. Partida poate fi urmărită în format live text, pe AS.ro.

Cum s-a trăit, pe Olimpico, golul marcat de Paulo Dybala în finala Europa League

Pe arena Olimpico au fost instalate ecrane imense, pentru ca fanii să poată urmări live finala dintre AS Roma și Sevilla. Stadionul a fost umplut până la refuz de suporterii trupei lui Jose Mourinho.

La momentul reușitei lui Paulo Dybala, arena din capitala Italiei „s-a rupt” sub uralele fanilor. Suporterii celor de la AS Roma au declanșat nebunia în tribune.

Reclamă

AS Roma este în căutarea celui de-al doilea trofeu european la rând, după ce echipa a triumfat în finala Conference League din sezonul trecut. Dacă va reuși să câștige Europa League, trupa lui Jose Mourinho se va califica automat în grupele UEFA Champions League, în sezonul viitor.

De asemenea, fanii italieni au făcut specatcol și la Budapestea, pe stadionul pe care se joacă finala Europa League. Italienii au pregătit o scenografie specială, și au creat o atmosferă de vis în tribunele arenei Puskas.

Paulo Dybala, gol superb în AS Roma – Sevilla. Argentinianul, marea surpriză a lui Jose Mourinho

Paulo Dybala a marcat un gol superb în partida dintre AS Roma și Sevilla. Argentinianul este marea surpriză a lui Jose Mourinho, deoarece era incert înaintea confruntării de la Budapesta. Sud-americanul a revenit în primul 11 al italienilor, după aproape două luni.

Reclamă 4 / 0/3

Paulo Dybala a marcat în minutul 35 al confruntării cu Sevilla. Argentinianul a profitat de o pasă perfectă primită de la Mancini, și l-a executat fără emoții pe portarul andaluzilor, Bono, de la marginea careului.

Paulo Dybala este astfel pariul câștigător al lui Jose Mourinho. Tehnicianul lusitan a avut inspirația de a „forța” titularizarea sud-americanului, deși acesta nu se regăsea într-o formă fizică perfectă, înainte de meci.

Au trecut aproape două luni de când Paulo Dybala nu a mai fost titular la AS Roma. Ultima partidă în care sud-americanul s-a regăsit între primii 11 jucători ai italienilor a fost cu Feyenoord, în sferturile Europa League.

Dybala a suferit o accidentare la gleznă, după partida cu Bayern Leverkusen, din turul semifinalelor Europa League. Argentinianul a ratat următoarele patru meciuri ale celor de la AS Roma, însă Jose Mourinho a luat decizia de a-l titulariza surprinzător în duelul cu Sevilla.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și