Închide meniul

Darius Olaru, eliminat în PAOK Salonic – FCSB! Gest stupid al căpitanului roş-albaştrilor în repriza secundă

Alex Masgras Publicat: 3 octombrie 2024, 23:39

Reclamă
Darius Olaru, eliminat în PAOK Salonic – FCSB! Gest stupid al căpitanului roş-albaştrilor în repriza secundă

Darius Olaru, eliminat în PAOK Salonic - FCSB! Două cartonaşe galbene, iar căpitanul roş-albaştrilor şi-a lăsat echipa în 10

Darius Olaru, după eliminarea din PAOK Salonic - FCSB / Profimedia

Darius Olaru a fost eliminat în PAOK Salonic – FCSB. După ce a contribuit din plin la reuşita lui Daniel Bîrligea de la ultima fază a primei reprize, căpitanul roş-albaştrilor şi-a lăsat echipa în 10 oameni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 55, Darius Olaru a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Imediat, el s-a prăbuşit la pământ, dar arbitrul nu a mai putut fi înduplecat.

Darius Olaru, eliminat în PAOK Salonic – FCSB! Gest stupid al căpitanului roş-albaştrilor în repriza secundă

Darius Olaru a pierdut un duel cu Ozdoev la mijlocul terenului. Căpitanul campioanei României a căzut şi a pus imediat mâna pe minge, fără ca arbitrul să fluiere fault.

În acel moment, arbitrul Sascha Stegemann a scos al doilea cartonaş galben şi l-a eliminat pe Darius Olaru. Primul avertisment al lui Darius Olaru a venit în minutul 45+4.

Nu este prima eliminare a lui Darius Olaru din acest sezon. În etapa a şasea din Liga 1, cu Poli Iaşi, căpitanul celor de la FCSB a fost eliminat în minutul 36. Olaru a văzut direct cartonaşul roşu pentru o intrare dură asupra lui Mihai Bordeianu.

Reclamă
Reclamă

Darius Olaru va rata astfel meciul de pe 26 octombrie cu Rangers, de pe Ibrox, din a treia etapă a grupei principale din Europa League.

Daniel Bîrligea, al doilea gol în Europa League pentru FCSB! Reacţia imediată a lui Răzvan Lucescu

Daniel Bîrligea a marcat al doilea gol în Europa League pentru FCSB. Transferat în urmă cu câteva săptămâni de la CFR Cluj, atacantul de 24 de ani se dovedeşte a fi un transfer inspirat făcut de Gigi Becali. După ce a marcat primul său gol pentru FCSB în duelul de pe Arena Națională cu RFS, din prima etapă a grupei principale din Europa League, Bîrligea a lovit din nou.

În prelungirile primei reprize, în momentul în care părea că cele două echipe vor intra la cabine la egalitate, Darius Olaru a câștigat un duel pe partea dreaptă, a intrat în careu și i-a pasat perfect lui Bîrligea în fața porții. Fostul atacant de la CFR Cluj a înscris fără probleme, iar campioana României a trecut în avantaj pe Toumba în minutul 45+8. Imediat după gol, centralul a fluierat finalul primei reprize.

Reclamă

Imediat după reușita lui Bîrligea, camerele TV i-au surprins pe jucătorii lui PAOK înmărmuriți, după care în prim plan a apărut Răzvan Lucescu. Imediat, antrenorul român a făcut semne către jucătorii săi să își revină și să treacă peste acest moment.

Pentru Daniel Bîrligea, jucător cotat la 2 milioane de euro pe transfermarkt.com, acesta este al doilea gol în tricoul lui FCSB și al patrulea în acest sezon din cupele europene. Atacantul de 24 de ani a mai înscris două goluri și în preliminariile Conference League, în tricoul celor de la CFR Cluj.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:12 4 oct.

Răzvan Lucescu, resemnat după PAOK – FCSB 0-1: „Orice ai face, nu reuşeşti”. Ce a zis despre „şiretlicurile” campioanei României

0:44 4 oct.

Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!”

0:40 4 oct.

„Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”

0:33 4 oct.

„Vine Ianis Hagi la FCSB?” Anunţul făcut la miezul nopţii de Gigi Becali

0:20 4 oct.

„Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!”

0:16 4 oct.

„Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele”

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 3 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 4 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 5 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 6 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani”
Citește și