Închide meniul
Foto

Darwin Nunez, ratare incredibilă în Liverpool – Tolouse! Uruguayanul s-a pus în genunchi, chiar dacă faza a continuat

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 27 octombrie 2023, 0:08

Darwin Nunez, ratare incredibilă în Liverpool – Tolouse! Uruguayanul s-a pus în genunchi, chiar dacă faza a continuat

Darwin Nunez, ratare incredibilă în Liverpool - Tolouse

Darwin Nunez, după ratarea din Liverpool - Toulouse / Captură Pro Arena

Darwin Nunez a avut ratare incredibilă în Liverpool – Tolouse! Atacantul uruguayan a avut posibilitatea de a realiza dubla în minutul 65 al meciului de pe Anfield, din grupele Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Uruguayanul a rămas singur cu portarul Restes, l-a driblat, dar nu a putut trimite balonul în poartă din câţiva metri.

Darwin Nunez, ratare incredibilă în Liverpool – Tolouse!

Darwin Nunez a avut una dintre cele mai mari ratări ale carierei în meciul dintre Liverpool şi Toulouse. Atacantul uruguayan transferat în 2022 de la Benfica a ratat şansa de a realiza dubla în minutul 65 al partidei de pe Anfield.

Rămas singur cu Restes, Nunez l-a driblat pe portarul francezilor, trimiţând balonul în bară. Atacantul „cormoranilor” şi-a pus mâinile în cap şi nu a urmărit faza. El a avut noroc însă.

Reclamă

Ryan Gravenberch, mijlocaşul transferat de Liverpool în această vară de la Bayern Munchen a urmărit faza şi a reuşit să ducă scorul la 4-1. Aceasta a fost a doua reuşită a olandezului în acest sezon din Europa League, după ce a marcat şi în victoria cu Royale Union de etapa trecută.

Imediat după gol, Nunez a fost înlocuit, dar uruguayanul a avut puterea să zâmbească cu gura până la urechi şi să se îmbrăţişeze cu Jurgen Klopp.

În ceea ce priveşte meciul cu Toulouse, oamenii lui Jurgen Klopp au deschis scorul rapid, încă din minutul 9, atunci când Diogo Jota a înscris înconjurat de cinci adversari. Oaspeţii au restabilit egalitatea în minutul 16 , prin reuşita lui Dallinga.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 30, japonezul Wataro Endo, fostul mijlocaş al lui Stuttgart, a marcat cu o lovitură de cap primul gol în tricoul „cormoranilor”. Patru minute mai târziu, Darwin Nunez a marcat cu un şut puternic, fără şanse pentru Restes, ducând scorul la 3-1.

După reuşita lui Gravenberch, scorul final a fost stabilit chiar de omul care l-a înlocuit pe olandez. În minutul 90+3, Mohamed Salah a înscris cu piciorul drept şi a stabilit scorul final, 5-1.

După primele trei etape, Liverpool este pe primul loc în Grupa E, cu 9 puncte, urmată de Royale Union şi Toulouse, cu câte 4 puncte. În celălalt meci al grupei, Royale Union s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la LASK, graţie golului marcat în minutul 90+5 de Burgess.

Barcelona – Real Madrid nu se va vedea în Marea Britanie!

Partida dintre Barcelona şi Real Madrid se va disputa sâmbătă, de la ora 17:15, oră aleasă de spanioli pentru ca duelul să aibă o audienţă mai mare la nivel mondial. Cu toate acestea, milioane de microbişti nu vor putea urmări disputa la televizor.

Este vorba despre britanici, care nu vor putea urmări această partidă din cauza unei legi care există încă din anii ’60. Este vorba despre „blackout rule”, o regulă introdusă în Anglia pentru a proteja asistenţa de pe stadioanele din Maria Britanie.

Astfel, toate partidele care se dispută în intervalul 14:45-17:15, ora Marii Britanii, nu se transmit la televizor. Această regulă este în vigoare cu mult dinaintea Premier League, atunci când Bob Lord, patronul celor de la Burnley, a convins conducătorii fotbalului britanic că transmiterea acestor partide la televizor ar avea un impact negativ asupra asistenţei de pe stadioane, în mod special în ligile inferioare.

Reclamă

Regula este în vigoare şi în prezent, iar de ea nu sunt scutite nici meciurile din străinătate. De asemenea, este interzis ca meciurile care se dispută în acest interval orar să fie transmise în baruri sau pub-uri, dar este permisă transmiterea lor la radio.

Au fost mai multe intenţii de a scoate această regulă, dar conservatorismul britanic a avut câştig de cauză de fiecare dată, chiar dacă au fost făcute studii legate de prezenţa la stadion în ţări precum Franţa, Germania, Italia şi Spania, ţări în care nu există o astfel de regulă, asistenţa din ligile inferioare nefiind afectată, potrivit goal.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și