Închide meniul

Dominik Szoboszlai, spectator de lux la Paksi FC – Corvinul Hunedoara! Starul lui Liverpool, cu ochii pe elevii lui Florin Maxim

Alex Masgras Publicat: 11 iulie 2024, 20:35

Reclamă
Dominik Szoboszlai, spectator de lux la Paksi FC – Corvinul Hunedoara! Starul lui Liverpool, cu ochii pe elevii lui Florin Maxim

Dominik Szoboszlai, spectator de lux la Paksi FC - Corvinul Hunedoara

Dominik Szoboszlai este prezent la meciul Paksi FC - Corvinul Hunedoara / Captură Digi Sport

Dominik Szoboszlai este spectator de lux la Paksi FC – Corvinul Hunedoara, în prima manşă a turului 1 preliminar din Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul celor de la Liverpool a venit să urmărească duelul conaţionalilor săi de pe arena Fehervari, la aproximativ o oră şi jumătate de capitala Budapesta.

Dominik Szoboszlai, spectator de lux la Paksi FC – Corvinul Hunedoara! Starul lui Liverpool

Dominik Szoboszlai joacă la Liverpool din vara anului trecut, iar „cormoranii” au plătit 70 de milioane de euro pentru transferul său de la Leipzig. În prezent, el este cotat la 75 de milioande de euro, potrivit transfermarkt.com.

Sezonul trecut, el a evoluat în 45 de meciuri în toate competiţiile pentru Liverpool, reuşind să înscrie 7 goluri şi să ofere 4 pase de gol.

Căpitan al naţionalei Ungariei, starul lui Liverpool a fost integralist în toate cele trei meciuri din faza grupelor şi a pasat decisiv în înfrângerea cu Elveţia, scor 1-3.

Reclamă
Reclamă 4

Szobozslai a văzut şi deschiderea de scor a elevilor lui Florin Maxim. Sergiu Buş a marcat în minutul 22 al partidei, cu un şut din întoarcere, din interiorul careului. În prelungirile primei reprize, Lupu a dus scorul la 2-0.

Mihai Leu, întâlnire de senzație cu jucătorii de la Corvinul Hunedoara

Mihai Leu a avut o întâlnire de senzație cu jucătorii de la Corvinul Hunedoara! Pilotul născut în Hunedoara, i-a vizitat, luni dimineaţă, pe jucătorii echipei locale, formație care a câştigat Cupa României şi va evolua, joi, în primul tur preliminar al Europa League.

Mihai Leu le-a vorbit jucătorilor despre încredere, voinţă, ambiţie, perseverenţă şi luptă, dar şi despre alte ingrediente de care e nevoie pentru a te auto-depăşi în momente importante, anunţă Corvinul pe pagina de Facebook.

Reclamă

Primul campion mondial al României la box profesionist, de trei ori campion naţional la viteză în coastă şi o dată campion absolut la raliuri, Mihai Leu le-a prezentat “corbilor albaştri” şi maşina cu care concurează, în acest an la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, ajungând cu ea chiar pe pista stadionului, notează news.ro.

Corvinul Hunedoara, echipă de liga secundă, joacă, joi, în turul întâi preliminar al Ligii Europa în compania formaţiei ungare, Paksi. Returul este programat săptămâna viitoare, la Sibiu.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:13

Rafael Nadal l-a învins pe fiul lui Bjorn Borg la Bastad! Revenire cu victorie pentru spaniol în circuitul ATP

19:49

Al Nassr, transfer uriaş pentru Liga Campionilor Asiei! Un star al lui Manchester City, aproape de a deveni coleg cu Ronaldo

19:33

FCSB – Virtus LIVE TEXT, ora 20:30. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Echipele de start

19:02

Ferrari şi Haas continuă parteneriatul! Anunţul făcut de echipa americană

18:43

FCSB are un singur jucător în echipa primei etape din Liga 1! Cine a fost desemnat antrenorul rundei

18:08

UEFA a anunţat topul golurilor de la EURO 2024! Pe ce loc se află reuşita lui Nicolae Stanciu. Ionuţ Lupescu, printre observatori

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 5 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB 6 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024!
Citește și