Închide meniul

Elias Charalambous a dat verdictul despre Răzvan Lucescu, după PAOK – FCSB 0-1. „A demonstrat asta!”

Alexandra Costea Publicat: 4 octombrie 2024, 8:42

Reclamă
Elias Charalambous a dat verdictul despre Răzvan Lucescu, după PAOK – FCSB 0-1. „A demonstrat asta!

Elias Charalambous a dat verdictul despre Răzvan Lucescu, după PAOK – FCSB 0-1

Elias Charalambous la o conferinţă de presă - Profimedia

Elias Charalambous a dat verdictul despre Răzvan Lucescu, după PAOK – FCSB 0-1. Campioana Greciei a pierdut, în faţa propriilor suporteri, meciul cu campioana României, în etapa a doua din grupa principală a Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joi seara, PAOK a ajuns la trei eșecuri consecutive, după 1-3 cu Galatasaray și 0-1 cu Aris. Astfel, antrenorul Răzvan Lucescu are din ce în ce mai multe motive de îngrijorare şi şi-a redus considerabil şansele la calificarea în faza următoare a Europa League.

Elias Charalambous a dat verdictul despre Răzvan Lucescu, după PAOK – FCSB 0-1

În ciuda faptului că PAOK era favorită la victorie, elevii lui Elias Charalambous s-au impus pe Toumba, întorcându-se la București cu victoria. Daniel Bârligea a fost omul meciului la Salonic. La numai câteva săptămâni după ce a fost transferat de la CFR Cluj, atacantul a reușit să înscrie un gol uriaş din pasa lui Darius Olaru.

După meci, jurnaliștii eleni au stat de vorbă cu Charalambous, fostul jucător de la PAOK. Cipriotul a jucat pentru echipa din Salonic în 2006, atunci când Rapidul lui Lucescu o învingea cu 1-0 pe PAOK, pe vechiul Giuleşti.

„Știam de la început că va fi un meci dificil. Aș vrea să-mi felicit jucătorii pentru efortul uriaș pe care l-au depus. Știam ce dificultăți ne așteaptă, dar am rămas concentrați, în ciuda ghinionului, accidentărilor și cartonașului roșu. Am reușit să ținem de rezultat și să câștigăm cele 3 puncte.

Reclamă
Reclamă

Azi, am fost disciplinați și concentrați și asta a făcut diferența. PAOK e o echipă de calitate, au fost momente în care au pus o presiune mare pe noi și sunt sigur că mai au multe de demonstrat. Lucescu e un antrenor excelent, PAOK își va reveni și va juca mai bine. Îl apreciez extrem de mult pe Lucescu și am învățat multe de la el”, a mărturisit după meci, Elias Charalambous, notează gazzetta.gr.

Răzvan Lucescu s-a resemnat după înfrângerea de pe Toumba

După ce a pierdut în faţa FCSB-ului pe teren propriu, Lucescu a comparat înfrângerea din etapa a doua din Europa League cu cea suferită pe teren propriu cu Aris, meci care a fost transmis LIVE în AntenaPLAY. Antrenorul grecilor este de părere că presiunea pe jucătorii săi este prea mare.

Totodată, Răzvan Lucescu a ales să nu comenteze despre modul în care FCSB s-a apărat şi a tras de timp, după eliminarea lui Darius Olaru.

Reclamă

„Avem şi noi partea noastră de vină. Nu vreau să intru în prea multe discuţii şi analize. Din experienţa mea, sunt astfel de perioade. Orice ai face, nu reuşeşti şi, la cea mai mică greşeală, primeşti gol. Aşa a fost şi la meciul de duminică.

În momentul de faţă jucăm cu prea mare dorinţă de a reuşi, pentru că nu am fost capabili să marcăm. Presiunea pe jucători în momentul finalizării creşte. Trebuie să ne liniştim.

Asta e viaţa noastră, meseria noastră. Trebuie să te scoli mâine şi să mergi la luptă. Am schimbat mulţi jucători în această vară şi toate aceste elemente nu sunt bine puse la punct. Nu există acea totală convingere, încredere unul în celălalt.

Face parte din joc, toate echipele apelează la acest şiretlic. Nu am ce să le reproşez. A făcut parte din strategia lor pentru a obţine un rezultat pozitiv şi au reuşit”, a declarat Răzvan Lucescu, la digisport.ro.

Următorul meci al FCSB-ului din Europa League se va disputa în deplasare, cu Rangers, în etapa a 3-a.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:02

Gigi Becali şi-a ales preferatul din meciul cu PAOK: „E ceva special”

17:54

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 octombrie

17:37

Mihai Lixandru, prima reacţie după accidentarea suferită în PAOK – FCSB 0-1! Mesajul transmis de mijlocaşul roş-albaştrilor

17:09

„Să îmi aducă factura!” Pep Guardiola şi-a scos pălăria în faţa fanilor lui Manchester City! Ce surpriză i-au pregătit aceştia

16:39

Seria de invincibilitate a Arynei Sabalenka s-a încheiat! Karolina Muchova, victorie după un meci maraton la Beijing

16:21

Jose Mourinho ar putea pleca de la Fenerbahce! „The Special One” e dorit în Premier League

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 4 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 5 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și