Închide meniul

Elias Charalambous a vorbit cu arbitrul din Rangers – FCSB 4-0 la pauza meciului! Ce a spus despre golul anulat al lui Miculescu

Alex Ioniță Publicat: 25 octombrie 2024, 0:29

Reclamă
Elias Charalambous a vorbit cu arbitrul din Rangers – FCSB 4-0 la pauza meciului! Ce a spus despre golul anulat al lui Miculescu

Elias Charalambous a vorbit cu arbitrul din Rangers - FCSB 4-0 la pauza meciului!

Elias Charalambous, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Elias Charalambous a vorbit cu arbitrul din Rangers – FCSB 4-0 la pauza meciului! Antrenorul campioanei a dezvăluit acest lucru după partida de pe Ibrox Stadium.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Rangers și FCSB a contat pentru etapa cu numărul 3 din Europa League. Înfrângerea campioanei s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Elias Charalambous a vorbit cu arbitrul din Rangers – FCSB 4-0 la pauza meciului!

La finalul meciului, Elias Charalambous a dezvăluit că arbitrul partidei și-a cerut scuze pentru că a fluierat un fault în atac la reușita lui Miculescu, din minutul 2, înainte ca balonul să intre în poartă.

Totodată, antrenorul a analizat și prestația roș-albaștrilor și a transmis că golurile primite au fost provocate de greșeli repetate.

„A fost o seară proastă pentru noi. Știam că vom întâlni un adversar puternic. Problema este că am primit 4 goluri în același mod, la nivelul acesta nu poți face astfel de greșeli, plătești pentru ele.

Reclamă
Reclamă

Trebuie să fim în cea mai bună formă pentru a avea șansă în această competiție.

La pauză și arbitrul mi-a spus că a greșit la golul marcat de Miculescu. S-a întâmplat, a trecut, avem meci duminică, trebuie să ne pregătim 100%.

Oponentul a fost periculos atunci când noi am avut mingea. Știam foarte bine că le place să facă pressing și recuperează repede. La acest nivel, detaliile fac diferența”, a spus Elias Charalambous, la digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers

Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Patronul celor de la FCSB nu şi-a menajat jucătorii după dezastrul de pe Ibrox.

Gigi Becali a lansat un val de atacuri după ce FCSB a pierdut clar meciul cu Rangers, scor 0-4. Campioana României a avut un gol anulat în minutul 2.

„S-a întâmplat că am luat două goluri. Vând joci cu o echipă mai puternică fizic, trebuie să fii mai tehnic. Dacă eşti mai tehnic şi nu pasezi, după aceea primeşti gol. La fotbal, dacă nu decizi nu au cum să câştigi. La mijlocul terenului a fost un Edjouma. Bă, decât să dai cu capul pasă la adversar, mai bine laşi în aut. Ei trebuie să înţeleagă, şi Ştefănescu şi Luis Phelipe, şi Edjouma, chiar şi Baba, că nu trebuie să te joci cu mingea. Dacă nu pasezi şi nu joci repede, o pierzi şi la revedere.

Noi ne-am asumat înfrângerea asta. Ce era să zic? Că mergem acolo să mâncăm bătaie? De ce să mănânci două bătăi când poţi să mănânci una. Mai bine stai, ia câteva pe cocoaşă şi să te mai oboseşti. Eu zic că puteam să îi batem. A fost Edjouma care nu a contat la mijlocul terenului. La golul 3, Baba s-a plimbat cu mingea şi a pierdut-o. Diferenţa a fost mare pentru că noi am jucat cu o echipă de copii, adică cu minte de copii”, a spus Gigi Becali, conform sursei citate anterior.

Reclamă

Cine va câştiga derby-ul Dinamo - FCSB, din Cupa României?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
2:39

VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică

1:16

Cursa din Marele Premiu al Mexicului, în direct pe Antena Stars şi live în AntenaPLAY (21:45)! Sainz va pleca din pole-position

1:07

VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări

0:48

Mesajul lui Gerard Pique după ce Barcelona a umilit-o pe Real Madrid, chiar pe Santiago Bernabeu

0:33

Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4

23:53 26 oct.

Real Madrid a ratat şansa să egaleze recordul istoric al Barcelonei, după eşecul umilitor din El Clasico

1 Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!” 2 FotoCristi Chivu împlineşte 44 de ani şi a primit un mesaj plin de emoţie de la soţie! Imagine virală postată de Adelina Chivu 3 VIDEOBernadette Szocs, eliminată de la WTT Champions Montpellier! Românca a fost învinsă de Batra, live în AntenaPLAY 4 Gică Hagi, dat de gol din interior: „A obosit şi nu e uşor!”. Ce se întâmplă la Farul, după anunţul şoc al „Regelui” 5 VIDEOPortarul a marcat în minutul 90+7 şi a dat startul nebuniei! Dramatism total pe finalul unui meci din Franţa 6 Real Madrid – Barcelona 0-4! „Galacticii”, umiliți de catalani! Lewandowski a făcut spectacol! Au marcat și Yamal și Raphinha
Citește și