Închide meniul

Elias Charalambous, anunţ despre Florin Tănase înainte de LASK – FCSB. Întrebarea care l-a făcut să exclame: „Nu există aşa ceva”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2024, 21:26

Reclamă
Elias Charalambous, anunţ despre Florin Tănase înainte de LASK – FCSB. Întrebarea care l-a făcut să exclame: „Nu există aşa ceva

Elias Charalambous, anunţ despre Florin Tănase înainte de LASK - FCSB

Elias Charalambous, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia Images

Elias Charalambous a venit cu un anunţ ferm despre Florin Tănase, înainte de meciul LASK – FCSB, din play-off-ul Europa League. Antrenorul campioanei României speră ca, până la ora jocului, atacantul în vârstă de 29 de ani să îşi intre în formă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charalambous se aşteaptă ca „dubla” cu LASK să fie una extrem de echilibrată. Îşi doreşte ca fanii români să îi ajute pe jucătorii săi în meciul care va fi joi, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Elias Charalambous, anunţ despre Florin Tănase înainte de LASK – FCSB

Florin Tănase a fost inclus pe lista UEFA în locul lui Denis Haruţ. Fostul golgheter al roş-albaştrilor a jucat deja primele minute în eşecul cu Poli Iaşi, scor 0-1.

LASK Linz este un club de nivel înalt. Știm că va trebui să suferim și să dăm tot ce avem mai bun pentru a obține un rezultat bun care să ne ajute la returul de peste o săptămână.

În această fază a competiției, diferențele dintre echipe nu sunt foarte mari. Calificarea cred că se va decide la București. Știm că va fi greu, dar suntem aici să alergăm și să dăm tot. E clar, obiectivul nostru este să ne calificăm în runda următoare.

Reclamă
Reclamă

S-a văzut și în duelurile precedente, cu Maccabi și Sparta. Au fost două meciuri echilibrate, care au fost decise doar de niște detalii. Am senzația că va fi la fel și acum. LASK este o echipă care are calitate individuală, însă cred foarte mult în jucătorii mei. Dubla va fi decisă de niște detalii minore.

Florin Tănase este un jucător cu multă experiență, cu multă calitate. Am spus și săptămâna trecută că încă nu este pregătit sută la sută, dar se îmbunătățește de la zi la zi. Mă bucur că e în lot și sunt sigur că ne va ajuta.

Sunt sigur că mâine va fi o atmosferă frumoasă în tribune. Va fi foarte bine pentru jucători, cred că stadionul va fi plin. Nu știu exact câți suporteri vom avea mâine, însă știm că avem susținători peste tot. Am văzut asta și în Ungaria, și în Cehia.

Reclamă

(n.r – Întrebat ce șanse sunt ca FCSB să tranșeze calificarea din tur) Nu există așa ceva. Astfel de dueluri nu pot fi decise după o singură manșă, indiferent de rezultatul de mâine. Calificarea se va decide la București„, a declarat Elias Charalambous, potrivit sport.ro.

Antrenorul lui LASK a analizat dubla cu FCSB şi a tras concluziile

Antrenorul lui LASK a analizat dubla cu FCSB înaintea turului. Campioana României a fost eliminată în turul 3 preliminar UEFA Champions League şi o va lupta acum pentru accederea în faza ligii din Europa League.

Antrenorul austriecilor, Thomas Darazs, a vorbit despre punctele forte ale campioanei României şi a spus că se aşteaptă la un meci foarte complicat contra echipei pregătite de Elias Charalambous.

Ne propunem să jucăm foarte bine, să arătăm ce am arătat până acum, că putem face bine, și ne dorim să evităm greșelile pe care le-am comis anterior. Avem încredere că vom juca bine, însă știm că ne așteaptă un joc foarte dificil, cu multă forță fizică și multe dificultăți.

(n.r – Sunteți favoriți, având în vedere că jucați acasă?) Având în vedere că returul va fi în deplasare, nu ne face neapărat viața mai ușoară. Ne așteptăm să întâmpinăm acolo un grup de suporteri absolut fanatici. Avem însă încredere în puterile noastre, ne vom da străduința și trebuie să evităm greșelile din primele partide. Bineînțeles, ne dorim să mergem mai departe.

Punctele forte ale adversarului? Au o condiție fizică foarte robustă, sunt foarte prezenți în joc și au foarte multe calități individuale. Jucătorii de la FCSB aș putea spune că sunt jucători de instinct, adică acei jucători la care îți este foarte greu să te aperi pentru că sunt foarte spontani. Trebuie să fim foarte atenți. Ne vom strădui să ne punem amprenta. Dacă vom profita de ocaziile avute, atunci va trebui să fim mai puțin atenți la ce face adversarul. Sigur, asta nu înseamnă că vom neglija adversarul.

Vrem să ajungem în Europa League. Deocamdată nu ne gândim la Conference League. Ne gândim strict la Europa League. Dacă vom ajunge în Conference, ne vom strădui să mergem cât mai departe, însă prioritatea numărul unu este Europa League”, a declarat Thomas Darazs, antrenorul lui LASK Linz, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu FCSB.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26

EXCLUSIV„Toată lumea are aşteptări” Marius Lăcătuş merge pe mâna lui Mircea Lucescu. „Fiara” vede România la World Cup 2026

23:06

Adi Popa acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea! L-a ironizat pe Gigi Becali: „Are asigurare, nu?”

23:05

„Anti-Steaua, anti-Dinamo, anti-FCSB!” Marius Şumudică le-a cerut un singur lucru fanilor Rapidului: „Ştiți ce vreau de la voi?”

21:26

Ionuţ Chirilă, scenariu despre „omul din umbră” care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: „Şucu ascultă dumnezeieşte de el!”

20:51

„Ne dau fiori!” Dan Petrescu, băgat în sperieţi înaintea dublei CFR Cluj – Pafos: „Vlad Dragomir parcă e tot brazilian”

20:38

VIDEOCum a fost primit Marius Şumudică de fanii Rapidului! „Şumi” nu a uitat de rivalitatea cu Steaua. Imagini de la antrenament

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 FotoMarius Şumudică, în lacrimi la conferinţa de presă: „Eu sunt un tip mai sentimental…”
Citește și