Închide meniul

FCSB, cu un pas în play-off-ul Europa League în cazul unei victorii cu Rangers! Calculele care cresc miza meciului din Scoția

Alex Ioniță Publicat: 23 octombrie 2024, 18:46

Reclamă
FCSB, cu un pas în play-off-ul Europa League în cazul unei victorii cu Rangers! Calculele care cresc miza meciului din Scoția

FCSB, cu un pas în play-off-ul Europa League în cazul unei victorii cu Rangers!

FCSB ar fi cu un pas în play-off-ul Europa League în cazul unei victorii cu Rangers! Campioana României se află în fața unui meci cu o miză uriașă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Rangers și FCSB se va juca joi, de la ora 22:00. Meciul de pe „Ibrox Stadium” contează pentru etapa a 3-a din Europa League și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

FCSB, cu un pas în play-off-ul Europa League în cazul unei victorii cu Rangers!

După schimbarea de format din competițiile UEFA, primele 8 echipe din faza ligii se vor califica direct în optimi, iar formațiile care se clasează între locurile 9 și 24 vor avansa într-un play-off, iar învingătoarele vor avansa în optimi.

Înainte de partidele din etapa a 3-a, FCSB este pe locul 4 în Europa League, cu 6 puncte după primele 2 partide jucate. În cazul unei victorii cu Rangers, FCSB ar aduna, în mod evident, 9 puncte.

Specialiștii de la Football Meets Data au simulat 10.000 de sezoane din Europa League, iar, în 57% din aceste scenarii, echipa de pe locul 24 a înregistrat 9 puncte. Astfel, campioana României poate fi cu un pas în play-off după doar 3 partide din faza ligii.

Reclamă
Reclamă
FOTO: X (fostul Twitter) – FootballMeetsData

Singurele echipe din Europa League care pot atinge borna de 9 puncte după primele 3 etape, pe lângă FCSB, sunt Lazio, Lyon, Tottenham și Anderlecht.

În cazul calificării directe în optimi, potrivit specialiștilor citați anterior, FCSB ar trebui să acumuleze un număr de 15 puncte, pentru a avea șanse mari de a ocupa o poziție în primele 8 locuri din Europa League.

În Europa League, FCSB mai are de jucat cu: Rangers (deplasare), Midtjylland (acasă), Olympiacos (acasă), Hoffenheim (deplasare), Qarabag (deplasare) și Manchester United (acasă).

Reclamă

Întrebat despre Gigi Becali, antrenorul lui Rangers a stârnit hohote de râs

Întrebat despre Gigi Becali, înaintea meciului cu FCSB din Europa League, antrenorul lui Rangers a stârnit hohote de râs la conferinţa de presă. Philippe Clement a avut reacţii savuroase şi a declarat că niciodată nu va accepta să lucreze cu latifundiarul din Pipera.

Clement a comentat declaraţiile oferite în ultimele zile de patronul campioanei României. Antrenorul lui Ianis Hagi nu crede că FCSB va juca cu rezervele pe Ibrox.

Tehnicianul lui Rangers se aşteaptă ca echipa de start a FCSB-ului să nu fie cea anunţată de Becali.

„(Este un avantaj pentru dumneavoastră că FCSB a anunţat deja echipa de start şi că Olaru şi Şut lipsesc?) Am primit informaţii despre două echipe şi nu una singură. Sper că vor folosi numai una (n.r. zâmbete în sală). Nu, ne concentrăm doar pe noi, să ne facem noi jocul. Vom vedea ce jucători vor folosi. Dar este vorba doar despre noi!

Şi eu nu cred că oamenii vor arunca banii şi punctele din Europa League, că nu vor veni cu cea mai bună echipă! Nu.

(Patronul nu doar că a anunţat echipa, ci şi decide primul 11. Cum vi se pare asta?) Că nu voi merge niciodată la Steaua Bucureşti (n.r. FCSB)”, a declarat Philippe Clement la conferinţa de presă.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:23 26 oct.

VIDEOBernadette Szocs, eliminată de la WTT Champions Montpellier! Românca a fost învinsă de Batra, live în AntenaPLAY

23:46

Virgiliu Postolachi, eroul lui CFR Cluj cu Sepsi, îndemn pentru jucătorii lui Dan Petrescu: „Trebuie să fim mai răi”

23:46

Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi: „Avem probleme cu norocul! E prea puţin pentru noi!”

23:19

„Suntem penibili!” Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3: „Totul e degeaba”

23:14

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt! Fanii „câinilor” au făcut show la Sibiu

22:55

CFR Cluj – Sepsi 3-3! Postolachi, „eroul” lui Dan Petrescu! Clujenii au întors dramatic scorul şi au egalat în prelungiri

1 VIDEOGeorge Russell a fost cel mai rapid pilot în primul antrenament al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului! Programul complet 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 6 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen
Citește și