Închide meniul

FCSB, două schimbări la pauză cu LASK Linz! Jucătorii care au fost înlocuiţi de Gigi Becali! Florin Tănase, trimis în teren

Bogdan Stănescu Publicat: 22 august 2024, 21:24

Reclamă
FCSB, două schimbări la pauză cu LASK Linz! Jucătorii care au fost înlocuiţi de Gigi Becali! Florin Tănase, trimis în teren

FCSB, două schimbări la pauză cu LASK Linz!

Florin Tănase, introdus la pauză cu LASK Linz / Profimedia Images

FCSB a făcut două schimbări la pauză cu LASK Linz! Jucătorii pe care Gigi Becali i-a înlocuit au fost Alex Băluţă şi Daniel Popa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În locul lui Băluţă şi Popa au intrat Tavi Popescu şi Florin Tănase. Duckadam anticipa schimbarea lui Băluţă la pauză.

FCSB, două schimbări la pauză cu LASK Linz! Jucătorii care au fost înlocuiţi de Gigi Becali! Florin Tănase, trimis în teren

Helmut Duckadam a transmis, înainte de startul meciului LASK Linz – FCSB, că este posibil ca Alex Băluţă să fie înlocuit la pauză.

Nu e surprinzător (n.r. primul 11 al FCSB-ului). Lixandru a fost criticat în toate felurile și era clar. În rest, e echipa normală, din punctul meu de vedere.

Îl folosește pe Popa, Miculescu nu mai e vârf. Băluță e jucător de contraatac. Aici se poate face o înlocuire la un moment dat.

Reclamă
Reclamă

Se poate face o schimbare în repriza a doua dacă Băluță nu… (n.r.: nu dă randament). Poți să joci cu Ștefănescu în dreapta, cu Florin Tănase în stânga. Sunt variante”, declara Helmut Duckadam pentru digisport.ro.

Echipele de start la meciul LASK Linz – FCSB:

LASK Linz: Siebenhandl – Bagarde, Ziereis, Smolcic, Bella – Harvath, V. Berisha – Usor, Zulj, Taoui – Ljubicic
Rezerve: Lawal, Galvez, Talovierov, Renner, Boateng, Jovicic, Pintor, Tavares, Stojkovic, Tibidi, Safin
Antrenor: Thomas Darazs

FCSB: Târnovanu – Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Șut, Edjouma – Băluță, Olaru, Miculescu – D. Popa
Rezerve:Vlad, Panțîru, Tănase, Popescu, Kiki, Ștefănescu, Lixandru, Antwi, Chiricheș, Pandele, Pantea, Alhassan
Antrenor: Elias Charalambous

Reclamă

Meciul LASK Linz – FCSB e în format LIVE TEXT pe AS.ro de la ora 20:00. Taoui a deschis scorul în minutul 34, după ce austriecii au ratat două ocazii uriaşe, prin Usor. David Miculescu a egalat, în minutul 45+1, prin David Miculescu. Miculescu a marcat cu o lovitură de cap, după o centrare excelentă a lui Vali Creţu. Edjouma a ratat anterior o ocazie imensă, după ce acelaşi Miculescu a interceptat foarte bine un balon.

Lucrurile nu stau extraordinar înaintea dublei cu LASK pentru FCSB. Echipa lui Elias Charalambous vine după o înfrângere în campionat. Poli Iaşi s-a impus cu 1-0 în duelul care s-a disputat în Ghencea.

De partea cealaltă, LASK Linz are şi ea două înfrângeri la rând, ambele în campionat, cu Altach şi Salzburg.

FCSB şi LASK Linz s-au întâlnit şi la începutul acestui an, într-un stagiu de pregătire. Partida de pe 14 ianuarie a fost câştigată de FCSB cu 3-1, graţie golurilor marcate de Luis Phelipe, Florinel Coman şi David Miculescu. Pentru a marcat atunci Marin Ljubicic.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:34

„O ruşine” Cristi Balaj a făcut praf arbitrajul după CFR Cluj – Pafos 1-0: „Toate deciziile le-a luat împotriva noastră”

23:23

„Arbitrul a fost cipriot!” Dan Petrescu, un car de nervi după CFR Cluj – Pafos 1-0! Discurs furibund despre arbitraj

23:18

Patrick Mouratoglou, despre diferenţa dintre cazurile Sinner şi Halep: „Am fost extrem de şocat”

23:14

Presa austriacă nu i-a menajat pe cei de la LASK Linz după duelul cu echipa lui Becali: „FCSB a fost mai aproape de victorie”

23:04

PAOK şi Răzvan Lucescu, pas uriaş spre grupele Europa League. Victorie categorică în Grecia

23:02

Ce se întâmplă cu transferul lui Darius Olaru! Gigi Becali, anunţ de ultim moment: „Patru ani de contract!”

1 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat 2 A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză la Adjud, când a încărcat-o. Decizia luată pe loc 3 A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 „Nu se învaţă minte!” Marius Şumudică, criticat după primul antrenament la Rapid: „Vedem la prima comisie” 5 CFR Cluj – Pafos 1-0. Clujenii sunt cu un pas în grupa Conference League! Korenica, gol superb! Deac, eliminat 6 Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou
Citește și