Închide meniul

FCSB pune în vânzare biletele pentru meciul din Europa League cu RFS! Cât costă cel mai ieftin tichet

Viviana Moraru Publicat: 24 septembrie 2024, 20:59

Reclamă
FCSB pune în vânzare biletele pentru meciul din Europa League cu RFS! Cât costă cel mai ieftin tichet

FCSB pune în vânzare biletele pentru meciul din Europa League cu RFS

Jucătorii de la FCSB, la startul unui meci/ Profimedia

FCSB a anunţat că va pune în vânzare biletele pentru meciul din Europa League cu RFS. După ce au vândut mare parte din pachetele de tichete pentru meciurile din competiţia europeană, campionii vor scoate la vânzare şi bilete strict pentru duelul cu letonii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu campioana Letoniei, RFS, în primul meci din grupa de Europa League. Partida se va desfăşura joi, de la ora 22:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

FCSB pune în vânzare biletele pentru meciul din Europa League cu RFS

FCSB a anunţat că biletele individuale pentru duelul cu RFS vor fi puse în vânzare miercuri, şi fanii le vor putea achiziţiona de la casele de la Arena Naţională, stadion pe care se va disputa de altfel meciul.

Cel mai ieftin tichet costă 25 de lei, la inelul trei al peluzei, în timp ce pentru un bilet în primul inel al tribunei a doua, fanii vor plăti suma de 70 de lei.

„FCSB anunță că biletele pentru partida cu Futbola klubs RFS, campioana Letoniei și liderul la zi al clasamentului, care se va disputa joi, începând cu ora 22:00, vor fi disponibile la casele de bilete de la National Arena în zilele de miercuri și joi.

Reclamă
Reclamă

Casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia vor fi deschise miercuri în intervalul orar 12:00-19:00.
În ziua meciului, casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia și Strada Maior Ion Coravu vor fi deschise începând cu ora 12:00.
În paralel, biletele pentru meciul cu RFS, precum și pachetele pentru toate partidele, vor putea fi achiziționate online, pe platforma de ticketing a clubului, până joi seara, la 20:00. Link în comentarii!

Prețurile biletelor sunt următoarele:

Gigi Becali a anunţat lovitura financiară pe care a dat-o la FCSB, după vânzarea pachetelor de bilete

Gigi Becali a anunţat lovitura financiară pe care a dat-o la FCSB! Patronul roş-albaştrilor este în culmea fericirii după ce deja au intrat 2.5 milioane de euro în conturile FCSB din biletele pentru Europa League.

Reclamă

Biletele pentru meciurile roş-albaştrilor din Europa League s-au vândut la pachet. Becali estimează că va încasa 5 milioane de euro, în total, doar din biletele pentru competiţia europeană.

Am încasat cam 2.5 milioane de euro. E ceva în România, nu? Iau 5 milioane de euro din bilete, cine a mai realizat asta?

Brandul pe care eu l-am luat, l-am ţinut sus. Ce, Dinamo nu e brand? Rapid nu e brand? Şi au trecut prin insolvenţe. Timişoara, Argeş, Bacău…”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:49

LIVE TEXTDinamo – Botoşani 1-0! Selmani a dat lovitura cu un lob excelent, după greșeala lui Pap! Gol anulat pentru „câini”

21:39

Mihai Stoica a venit cu o replică pentru Marius Șumudică, după ce antrenorul nu s-a declarat surprins victoria FCSB-ului cu RFS

21:10

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-0. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:37

VideoNicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și