Închide meniul

Ferencvaros – Tottenham (19:45) și Porto – Manchester United (22:00) LIVE SCORE. Meciurile serii din Europa League

Alex Ioniță Publicat: 3 octombrie 2024, 16:46

Reclamă
Ferencvaros – Tottenham (19:45) și Porto – Manchester United (22:00) LIVE SCORE. Meciurile serii din Europa League

LIVE SCORE | Ferencvaros - Tottenham (19:45) și Porto - Manchester United (22:00)

Colaj: Profimedia

Partidele Ferencvaros – Tottenham (19:45) și Porto – Manchester United (22:00) vor fi în format LIVE SCORE pe AS.ro. Meciurile contează pentru etapa cu numărul 2 a grupei principale din UEFA Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot în această seară se vor juca și alte dueluri tari, care vor putea fi urmărite în cadrul acestui blog. De notat este că și FCSB se va duela cu PAOK, pe „Toumba”, iar meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 22:00.

LIVE SCORE | Ferencvaros – Tottenham (19:45) și Porto – Manchester United (22:00)

Ferencvaros – Tottenham

Formația din Ungaria și-a început cu stângul „aventura” din Europa League și a fost învinsă cu scorul de 1-2 de Anderlecht, în prima etapă a competiției.

De cealaltă parte, Spurs a învins-o cu scorul de 3-0 pe Qarabag, în primul meci din Europa League, duel în care Radu Drăgușin a fost eliminat în minutul al 7-lea. Astfel, fundașul român nu se află în lotul englezilor, pentru duelul cu Ungaria.

Reclamă
Reclamă

Înainte de acest duel, ambele cluburi au obținut victorii importante în campionat. Ferencvaros a învins-o cu scorul de 3-0 pe Puskak Academia, în timp ce Tottenham s-a impus, cu același scor, în fața celor de la Manchester United.

FC Porto – Manchester United

Echipa din Liga Portugal, competiție care se vede LIVE în AntenaPLAY, și-a început cu „stângul” aventura europeană și a fost învinsă de Bodo/Glimt, cu scorul de 2-3.

Reclamă

Lucrurile nu au stat bine în prima etapă nici pentru „diavolii” lui Erik ten Hag. Clubul din Anglia a obținut doar o remiză, pe teren propriu, cu Twente. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1.

FC Porto primește vizita lui Manchester United după victoria cu Arouca, scor 4-0, din Liga Portugal. De cealaltă parte, așa cum a fost menționat și anterior, „diavolii” vin după înfrângerea cu Tottenham.

Meciurile serii din Europa League:

  • Ferencvaros – Tottenham (19:45)
  • Hoffenheim – Dinamo Kiev (19:45)
  • Lazio – Nice (19:45)
  • Maccabi Tel Aviv – Midtjylland (19:45)
  • Olympiacos – Braga (19:45)
  • Qarabag – Malmo FF (19:45)
  • Real Sociedad – Anderlecht (19:45)
  • RFS – Galatasaray (19:45)
  • Slavia Praga – Ajax (19:45)
  • Athletic Bilbao – AZ Alkmaar (22:00)
  • Beșiktaș – Frankfurt (22:00)
  • Elfsborg – AS Roma (22:00)
  • FC Porto – Manchester United (22:00)
  • PAOK – FCSB (22:00)
  • Viktoria Plzen – Ludogoreț (22:00)
  • Rangers – Olympique Lyon (22:00)
  • Royale SG – Bodo/Glimt (22:00)
  • Twente – Fenerbahce (22:00)

Câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 7 în Tottenham – Qarabag 3-0

Fundașul echipei naționale a greșit la un atac al lui Qarabag și, din postura de ultim apărător, l-a faultat pe Juninho. Arbitrul partidei, Willy Delajod, i-a arătat catronașul roșu direct.

Totuși, Radu Drăgușin nu a primit o pedeapsă prea aspră din partea Comisiei de Disciplină din cadrul UEFA.

Potriviti informațiilor oferite de publicația britanică football.london, Radu Drăgușin a primit doar o etapă de suspendare din partea Comisiei, pentru cartonașul roșu încasat la duelul cu Qarabag.

Chiar dacă în campionatele naționale un jucător primește, în majoritatea cazurilor, două etape de suspendare pentru un „roșu direct”, UEFA consideră că această pedeapsă se poate acorda dacă jucătorul în cauză a comis o abatere gravă a regulamentului.

Astfel, după pedeapsa primită, Radu Drăgușin nu va face deplasarea în Ungaria, pentru meciul lui Tottenham cu Ferencvaros, din etapa cu numărul 2 a sezonului de Europa League.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:03

EXCLUSIVMatei Lucescu, înainte de PAOK Salonic – FCSB: „O să ţin cu PAOK în seara asta!”

17:29

Fiul lui Michael Schumacher s-a întors la volanul unui monopost de Formula 1! Mick a fost prezent la testele Pirelli

17:09

„Faci ce spune Becali” a ajuns în presa din Grecia! Mesaj despre patronul FCSB, înaintea meciului cu PAOK

17:03

Gică Hagi l-a mustrat pe Denis Alibec, după declaraţiile atacantului de la Farul: „Să se gândească la asta. Atunci o să câştigăm”

16:47

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 octombrie

16:37

Simona Halep, prima reacţie după eliminarea de la Hong Kong: „Revenirile nu sunt niciodată ușoare”

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”
Citește și