Închide meniul

Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK

Bogdan Stănescu Publicat: 5 octombrie 2024, 11:35

Reclamă
Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK

Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB!

Florin Prunea / AntenaSport

Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB, după victoria roş-albaştrilor cu PAOK. Bîrligea a marcat singurul gol al întâlnirii, din pasa lui Darius Olaru, în minutul 45+8 al partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prunea e de părere că Gigi Becali şi-a recuperat deja investiţia făcută pentru transferul lui Bîrligea de la CFR Cluj. Becali a fost de acord să îi plătească 2 milioane de euro lui Ioan Varga în schimbul lui Bîrligea. Totodată, CFR Cluj a păstrat 15% dintr-un viitor transfer, iar ardelenii ar putea încasa şi alte sume ca bonusuri. Becali trebuie să plătească o sumă şi dacă decide să îl introducă în teren pe Bîrligea contra fostei sale echipe.

Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB!

„(n.r: V-aţi uitat la meciul FCSB-ului?) Cum să nu. Nicio surpriză. Rezultat absolut meritat. Mă uitam la Dawa, după meci, el mai juca, cred, vreo două zile. Fugea pe acolo, îi lua pe toţi în braţe.

Dawa m-a impresionat. Nu mai spun Radunovic, nu mai spun Târnovanu. Bîrligea, care vedeţi, în două meciuri, domnul Becali şi-a recuperat investiţia. Bravo lor, felicitări, s-au dus acolo ca un comando, nu a fost uşor, a fost complicat, dar Dumnezeu îi ajută pe cei puternici.

N-am văzut o echipă din România, în ultimii ani, să se lupte de maniera asta. Să joci în 10 atâta timp, nu au cedat o clipă. Cei doi fundaşi centrali şi Târnovanu mi-au lăsat impresia că pot juca 3 zile şi meciul tot aşa se termină.

Reclamă
Reclamă

(n.r.: despre eliminarea lui Olaru) Uşoară, din punctul meu de vedere. Să iei o asemenea decizie la al doilea galben, pentru că primul e justificat, fiindcă a protestat”, a spus Florin Prunea, care a participat la un meci demonstrativ contra poliţiştilor.

Daniel Bîrligea a ajuns la 2 goluri în 4 partide disputate pentru FCSB de când a fost transferat de la CFR Cluj. Ambele goluri au fost înscrise în meciurile din Europa ale FCSB-ului. Bîrligea a marcat cu RFS, meci terminat cu victoria roş-albaştrilor cu 4-1, şi în partida cu PAOK, câştigată de roş-albaştri cu 1-0.

Mircea Lucescu l-a lăsat acasă pe Daniel Bîrligea şi se bazează pe George Puşcaş pentru „dubla” cu Cipru şi Lituania!

Mircea Lucescu l-a lăsat acasă pe Daniel Bîrligea şi se bazează pe George Puşcaş pentru „dubla” cu Cipru şi Lituania, din UEFA Nations League! Selecționerul nu a ținut cont de faptul că atacantul de la FCSB a adus o victorie uriașă, pe plan european.

Reclamă

George Pușcaș merge la echipa națională în formă. Atacantul român a marcat o „dublă” pentru Bodrumspor, în duelul cu Adana Demirspor, încheiat cu scorul de 3-1. În momentul de față, cota de piață a lui Pușcaș este de 1,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În momentul de față, Bîrligea este cotat la suma de 2 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Duelul dintre Lituania și România va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, marți, 15 octombrie, de la ora 21:45.

PORTARI

Florin NIȚĂ (Damac | Arabia Saudită, 26/0), Horațiu MOLDOVAN (Sassuolo | Italia, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 2/0)

FUNDAȘI

Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 23/1), Cristian MANEA (FC Rapid 1923, 25/2), Andrei BURCĂ (Baniyas | EAU, 33/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 23/0), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia, 1/0), Alexandru PAȘCANU (FC Rapid 1923, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 41/2), Alexandru CHIPCIU (Universitatea Cluj, 45/6)

MIJLOCAȘI

Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 19/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 30/8), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 76/15), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia, 61/7), Marius MARIN (Pisa | Italia, 24/0), Darius OLARU (FCSB, 22/0), Adrian ȘUT (FCSB, 2/0), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 41/5), Florinel COMAN (Al-Gharafa | Qatar, 18/1), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 26/5), Alexandru MITRIȚĂ (Universitatea Craiova, 20/4)

ATACANȚI

George PUȘCAȘ (Bodrum | Turcia, 45/11), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 40/5), Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia, 17/4)

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:04

Florin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”!

13:31

Lotul convocat de Daniel Pancu pentru „dubla” decisivă a României U21! Octavian Popescu, pe listă

13:14

Panetolikos – AEK, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (19:30)! Liderul din Grecia ţinteşte o nouă victorie! Echipele probabile

13:13

Adrian Mutu, dezvăluiri emoţionante despre Cătălin Hîldan: „Mă ducea cu mașina oriunde aveam nevoie”! Ce a spus despre tragedie

12:59

Reacţia amuzantă a lui Răzvan Raţ după ce Mircea Lucescu a anunţat că se va retrage după mandatul de la echipa naţională!

12:52

Monica Niculescu şi Gabriela Ruse, în finala de dublu de la Hong Kong! Rezultat remarcabil înregistrat de românce

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 5 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și