Închide meniul

Gigi Becali i-a mărit salariul lui Mihai Lixandru, după accidentarea din PAOK – FCSB 0-1: „Ca să îl încurajez!”

Alex Ioniță Publicat: 4 octombrie 2024, 13:38

Reclamă
Gigi Becali i-a mărit salariul lui Mihai Lixandru, după accidentarea din PAOK – FCSB 0-1: „Ca să îl încurajez!

Gigi Becali i-a mărit salariul lui Mihai Lixandru, după accidentarea din PAOK - FCSB 0-1

Colaj cu Gigi Becali și Mihai Lixandru / Hepta și Profimedia

Gigi Becali i-a mărit salariul lui Mihai Lixandru, după accidentarea din PAOK – FCSB 0-1. Patronul campioanei a decis să facă un gest superb pentru mijlocașul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lixandru s-a accidentat grav în duelul cu PAOK și va lipsi timp de cel puțin 6 luni. Verdictul medicilor ar fi de ruptură de ligamente încrucișate, în cazul mijlocașului.

Gigi Becali i-a mărit salariul lui Mihai Lixandru, după accidentarea din PAOK – FCSB 0-1

După victoria cu PAOK, Gigi Becali a dezvăluit că i-a mărit salariul lui Mihai Lixandru la 12.000 de euro. Patronul a transmis că a luat această decizie pentru a-l încuraja pe jucătorul care va sta, din nou, departe de teren.

„Este o pierdere omenească, Lucescu a venit să îl vadă. I-a spus lui Meme că a venit să îl vadă pe Lixandru, este o pierdere, dar nu stă FCSB în Lixandru. Noi nu mai jucăm în campionatul intern cu doi închizători, acum jucăm cu Tănase și Olaru.

Ca să îl încurajez m-am dus în sala de mese, l-am luat de gât. I-am zis lui Meme: «Mâine îi măriți contractul lui Lixandru». L-am făcut 12.000, avea 7.000 sau 8.000 de euro, iar eu l-am făcut 12.000”, a spus Gigi Becali, la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Mihai Lixandru s-a accidentat la finalul primei reprize a duelului cu PAOK. Acesta și-a înfipt ghetele în gazon și s-a răsucit pe piciorul stâng.

Mai apoi, mijlocașul a urlat de durere și nu a mai putut continua partida. La momentul respectiv, Malcom Edjouma a intrat pe teren în locul lui Lixandru.

Gigi Becali a recunoscut cum a făcut schimbările din loja oficială de la Salonic

După meci, Gigi Becali a explicat cum a decis să facă schimbările din cadrul duelului cu PAOK. Patronul a menționat faptul că intrarea lui Edjouma era deja „pregătită” și că a fost grăbită de accidentarea lui Lixandru, în timp ce Băluță a fost scos de pe teren pentru ca echipa lui Charalambous să „țină de rezultat”.

Reclamă

Gigi Becali a mai spus și că a avut emoții din momentul în care Darius Olaru a fost eliminat, în a doua repriză, după ce a încasat al 2-lea cartonaș galben.

„N-am mai avut timp de schimbare (n.r. de a cincea). Ce să mai schimbăm? Nici nu aveam ce. Și la pauză am făcut schimbările pentru putere, Miculescu a câștigat toate duelurile. Edjouma intra oricum, era deja făcută schimbarea. Aveam 1-0. Zice, dacă dăm gol îl schimbăm pe Băluță? Păi dacă dă gol mai repede îl schimbăm, să ținem de rezultat.

S-a întâmplat cu Lixandru, dar Edjouma intra oricum. N-am avut nicio teamă. Niciodată n-am avut așa o convingere… N-am avut. Dar când a luat Olaru roșu, deja îmi era teamă. Emoții au fost doar în 10, atât”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:46

Mircea Lucescu l-a lăsat acasă pe Daniel Bîrligea şi se bazează pe George Puşcaş pentru „dubla” cu Cipru şi Lituania!

15:31

Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania! Decizia luată în cazul lui Bîrligea

15:23

Gigi Becali, mesaj de luptă înainte de Rangers – FCSB. Patronul și-a făcut deja planul: „O bat din canapea! Dirijez din pat!”

15:21

Motivul pentru care Adrian Newey a ales, de fapt, Aston Martin. A refuzat să lucreze cu Hamilton la Ferrari

14:52

AntenaPLAY lansează abonamentul Student Discount

14:22

Kevin de Bruyne a cerut să nu fie convocat la naționala Belgiei! Chiar selecționerul a dezvăluit totul

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 4 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 5 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și