Închide meniul

Gigi Becali, mesaj de luptă înainte de Rangers – FCSB. Patronul și-a făcut deja planul: „O bat din canapea! Dirijez din pat!”

Alex Ioniță Publicat: 4 octombrie 2024, 15:23

Reclamă
Gigi Becali, mesaj de luptă înainte de Rangers – FCSB. Patronul și-a făcut deja planul: „O bat din canapea! Dirijez din pat!

Gigi Becali, mesaj de luptă înainte de Rangers - FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Gigi Becali a transmis un mesaj de luptă înainte de Rangers – FCSB. Patronul campioanei și-a făcut deja planul și este sigur că va câștiga duelul cu echipa din Scoția.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul cu Rangers reprezintă următorul duel al campioanei, din Europa League. Partida se va juca pe 24 octombrie, pe Ibrox Stadium și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali, mesaj de luptă înainte de Rangers – FCSB

Gigi Becali a transmis faptul că nu va mai merge într-o altă deplasare cu echipa și a dat de înțeles că o va dirija pe FCSB „din pat”.

Patronul roș-albaștrilor a transmis faptul că elevii lui Elias Charalambous nu au nevoie de prezența sa, în tribunele stadionului, pentru a o învinge pe Rangers.

„Nu mă duc în alte deplasări. M-au întrebat dacă merg în Scoția, dar nu merg. Ce să merg acolo, merg în erezie? Îi bat și fără să merg eu. Nu că putem, îi vom bate pe ăia, nu mai e nevoie să mă deplasez eu.

Reclamă
Reclamă

Stau în pat, îi dirijez din pat și îi voi bate, nu trebuie să mă mai deplasez. Aici a fost nevoie de deplasare, dar acolo nu mai e nevoie de deplasare, îi voi bate direct fără deplasare.

(n.r. – Și îl răzbunați și pe Ianis Hagi pentru toate mizeriile care i le-au făcut) Eee, lasă, ce? Omul are contract acolo, atâta timp cât îi dau banii asta e. Nu vreau să-l pun pe Ianis într-o… De pe canapea îi voi bate pe ei”, a spus Gigi Becali, la fanatik.ro.

Gigi Becali a „aruncat” cu bani după PAOK – FCSB 0-1

Gigi Becali a „aruncat” cu bani după meciul PAOK – FCSB, scor 0-1, din Europa League. Aflat la Salonic, patronul campioanei României a decis să îi recompenseze pe jucătorii lui Elias Charalambous pentru victoria dramatică din grupa principală.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera a sărbătorit alături de fotbalişti şi a decis să le ofere o primă de 3.000 de euro de persoană. Vestea a fost anunţată prin intermediul lui Florin Tănase.

Gigi Becali a dezvăluit ce s-a întâmplat după succesul obţinut în faţa echipei antrenate de Răzvan Lucescu.

„După meci, m-am dus în sala de mese, era toată echipa acolo. I-am felicitat pentru victorie… Și când am plecat, era toată echipa în sală, m-am aplecat, am făcut o metanie și le-am zis «Mă plec în fața voastră pentru că sunteți o mare echipă, care a făcut un popor fericit. Ați bucurat România».

Au aplaudat toți, a venit Tănase după mine afară și i-am zis «Du-te tu acum și spune-le, ca să aibă o mare bucurie, ca o mică atenție din partea mea, că am venit și eu în deplasare, aveți 3.000 de euro primă de fiecare jucător».

Nu dau prime, dar nu am mai fost demult cu ei, eram prea bucuros, înțelegeți… Dar nu poți să dai mai mult, că ei sunt 30 de oameni. Înmulțit cu 3.000 de fiecare înseamnă 100.000 de euro.

Plus că ei au și prime de obiectiv în contract fiecare. Nu știu exact cât, au mult… De exemplu, Tănase a luat deja 300.000 de euro pentru că ne-am calificat în grupele Europa League.

Nu știu cât e prima dacă trecem de grupe, sunt în contracte acolo, credeți că le știu pe dinafară? Sunt eu cu banii, dar știți care e treaba? Care îmi convine le zic… Și care nu-mi convine mă fac că nu le mai știu”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:02

Gigi Becali şi-a ales preferatul din meciul cu PAOK: „E ceva special”

17:54

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 octombrie

17:37

Mihai Lixandru, prima reacţie după accidentarea suferită în PAOK – FCSB 0-1! Mesajul transmis de mijlocaşul roş-albaştrilor

17:09

„Să îmi aducă factura!” Pep Guardiola şi-a scos pălăria în faţa fanilor lui Manchester City! Ce surpriză i-au pregătit aceştia

16:39

Seria de invincibilitate a Arynei Sabalenka s-a încheiat! Karolina Muchova, victorie după un meci maraton la Beijing

16:21

Jose Mourinho ar putea pleca de la Fenerbahce! „The Special One” e dorit în Premier League

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 4 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 5 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și