Închide meniul

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut: „Dă consistenţă jocului”

Bogdan Stănescu Publicat: 27 septembrie 2024, 8:50

Reclamă
Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut: „Dă consistenţă jocului

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB - RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut

Ilie Dumitrescu, în timpul unui eveniment / Hepta

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut. Este vorba despre Vlad Chiricheş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul roş-albaştrilor a fost activ şi în faza de atac cu echipa letonă, apărând uneori chiar la finalizare. Chiricheş este recunoscut pentru faptul că îi place să iasă cu mingea la picior din apărare.

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut: „Dă consistenţă jocului”

Chiricheș dă multă consistență jocului. În afară că a dat pasă de gol, vezi echipa cum iese din apărare cu el. Vezi calitate la construcție.

S-a văzut cât de mult contează să joci cu Olaru și cu Tănase. Asocierile astea între Tănase cu Olaru, Tănase cu Bîrligea, Tănase cu ceilalți jucători”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro, după FCSB – RFS 4-1.

Pentru evoluţia sa în meciul cu RFS, Vlad Chiricheş a fost notat de sofascore.ro cu 7.5. A fost a treia notă a FCSB-ului, şi a partidei, după debutul roş-albaştrilor în grupa Europa League. Darius Olaru, MVP-ul partidei, care a reuşit şi o dublă, a primit 9.1. Marius Ştefănescu a avut a doua notă a meciului, 8.5.

Reclamă
Reclamă

Şi portarul Ştefan Târnovanu a primit aceeaşi notă ca şi Vlad Chiricheş, 7.5. FCSB ocupă locul 2 în grupa Europa League, după prima etapă. Pe primul loc e Ajax, care a învins-o cu 4-0 pe Beşiktaş.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

Vlad Chiricheş a făcut dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB la finalul meciului cu RFS, scor 4-1, din grupa principală a Europa League.

Chiar dacă Gigi Becali a încercat să îl forţeze să se retragă din activitate, Chiricheş a revenit în primul 11. Veteranul campioanei României s-a făcut remarcat şi a oferit o pasă de gol.

Reclamă

E foarte plăcut să revenim în Europa cu o victorie, cu un joc bun. E bine, e un început promiţător.

E clar, sperăm ca această victorie să ne dea un moral bun, să venim cu victorii şi în campionat.

Da, am reuşit să urc, să ajung într-o poziţie mai ciudată pentru un fundaş central. M-am descurcat bine şi a fost o pasă bună.

(Cum a fost perioada asta pentru tine?) Da, a fost un moment greu. Chiar dacă am experienţă, sunt un jucător cu ani mulţi, e clar că a fost o perioadă grea. Sper să fiu un exemplu pentru jucătorii tineri, să vadă că şi când eşti cu moralul jos, dacă ai încredere în capacităţile tale, în tot ce faci la antrenament, e posibil să urci foarte repede. În fotbal totul este la o aruncătură de băţ, se poate schimba totul.

Jucătorii, staff-ul, au fost toţi alături de mine. E clar că asta mi-a dat putere şi mi-am aşteptat rândul”, a declarat Vlad Chiricheş pentru sursa citată după victoria FCSB-ului.

Gigi Becali îi propunea lui Vlad Chiricheş să se retragă şi să ocupe o funcţie în staff-ul FCSB

Deranjat de erorile lui Vlad Chiricheş, Gigi Becali i-a propus fundaşului să se retragă şi să ocupe o funcţie la FCSB. Fostul internaţional român l-a refuzat însă pe Becali, transmiţându-i că vrea să îşi continue activitatea de fotbalist.

Becali insista că nu îl va forţa pe Vlad Chiricheş să renunţe la contractul lui, având în vedere că a obţinut un profit considerabil în trecut cu fundaşul central. Becali îl achiziţiona pe Chiricheş în ianuarie 2012, de la Pandurii, pentru 1.3 milioane de euro şi îl vindea în august 2013, pentru 9.5 milioane de euro, la Tottenham.

La Tottenham Chiricheş nu a reuşit să se impună şi a fost vândut la Napoli, pentru 7 milioane de euro. După un împrumut la Sassuolo, Chiricheş avea să fie cumpărat de către această echipă, de la Napoli, pentru 9.5 milioane de euro, aceeaşi sumă cu care îl vânduse Becali. În momentul de faţă, Vlad Chiricheş este cotat de site-ul transfermarkt.com la 350.000 de euro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:53

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

11:50

Ce şanse are FCSB să se califice în optimile Europa League, după victoria de senzaţie cu RFS! Opinia specialiştilor

11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

10:54

Raul Rusescu, uluit de evoluţia FCSB-ului cu RFS: „Nu mă aşteptam la acest scor”! Pe cine a remarcat de la campioana României

10:51

Darius Olaru, anunţ despre plecarea de la FCSB! Ce a declarat imediat după „dubla” spectaculoasă din meciul cu RFS

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și