Închide meniul

Jose Mourinho, reacţie categorică după finala Europa League pierdută de AS Roma: „Merit mai mult!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 iunie 2023, 8:22

Jose Mourinho, reacţie categorică după finala Europa League pierdută de AS Roma: „Merit mai mult!

Jose Mourinho, reacţie categorică după finala Europa League pierdută cu AS Roma

Jose Mourinho, la finalul partidei dintre AS Roma şi Sevilla/ Profimedia

Jose Mourinho a avut o reacţie categorică, după finala Europa League pierdută cu AS Roma. „The Special One” a declarat că înfrângerea suferită de echipa sa este una nemeritată, partida având numeroase momente controversate. De asemenea, tehnicianul lusitan a mărturisit că îşi doreşte să continue la trupa de pe Olimpico, însă le-a transmis un mesaj oficialilor din conducere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AS Roma a pierdut dramatic finala Europa League, cu Sevilla. Italienii au fost învinşi la loviturile de departajare, scorul după cele 90 de minute, şi după minutele de prelungiri, fiind de 1-1.

Jose Mourinho, reacţie categorică după finala Europa League pierdută cu AS Roma

Jose Mourinho a răbufnit la finalul partidei cu Sevilla, mărturisind că AS Roma ar fi meritat să câştige marele trofeu. Antrenorul lusitan a vorbit deschis şi despre viitorul său la echipă, dezvăluind că îşi doreşte să continue în cazul în care unele lucruri se vor schimba la club.

De asemenea, Jose Mourinho a dezvăluit că a refuzat naţionala Portugaliei, în iarnă, pentru a continua cu trupa de pe Olimpico. „The Special One” a declarat că va purta o discuţie cu oficialii italieni, în privinţa viitorului său, după ce se va întoarce din vacanţă.

„Vreau să rămân la AS Roma, dar jucătorii mei merită mai mult…și eu merit mai mult! Chiar am obosit să fiu și manager, șeful departamentului de comunicare, imaginea clubului…Vreau să rămân, dar în condițiile corecte, pentru a da tot ce am mai bun.

Reclamă

Viitorul meu? Luni voi pleca în vacanță. Vorbim. Le-am transmis șefilor clubului că ei vor afla primii, de la mine, dacă voi începe negocierile cu altă echipă. Le-am spus și în decembrie, când am fost chemat de naționala Portugaliei. Acum nu m-a sunat nimeni.

Mai am un an de contract cu AS Roma și asta e situația. Suntem extenuați fizic, epuizați psihic. Practic, suntem terminați, pentru că suntem de părere că e o înfrângere nemeritată, cu multe evenimente discutabile.

Suntem morți de oboseală, dar mândri. Mereu am spus că poți pierde un meci, dar niciodată nu-ți poți pierde demnitatea sau profesionalismul. Am pierdut această finală, dar merg acasă mai mândru ca niciodată acum. Băieții au dat totul”, a declarat Jose Mourinho, la finalul partidei cu Sevilla.

Reclamă 4 / 0/3

Jose Mourinho i-a așteptat pe arbitri în parcarea stadionului și a început să înjure

Jose Mourinho i-a așteptat pe arbitri finalei Europa League dintre Roma și Sevilla în parcarea stadionului. Antrenorul capitolinilor nu a acceptat cum se cuvine prima finală europeană pierdută în carieră.

După ce a aruncat unui fan medalia de vicecampion, Mourinho i-a așteptat pe arbitrii partidei în parcarea subterană a stadionului Puskas Arena pentru a le reproșa, înjurând, modul în care au condus partida.

E o rușine (n.r. – it`s a fu..ing disgrace). Până și Rosetti (n.r. – șeful arbitrilor de la UEFA) a spus că nu a fost penalty”, a spus Mourinho, care apoi a continuat să înjure și să îi felicite ironic pe oficiali.

Mourinho a făcut referire la penalty-ul oferit inițial de Anthony Taylor, după căderea lui Lucas Ocampos. După ce a fost chemat de VAR, englezul s-a răzgândit. Jose a protestat vehement și în timpul jocului.

Recomandări
  • Jose Mourinho a răbufnit după finala Europa League
  • Ce a declarat antrenorul celor de la AS Roma

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum Vezi toate știrile
Citește și