Închide meniul

Mihai Stoica „a luat foc”, după ce FCSB a fost pedepsită de UEFA: „E un fan al Rapidului! E incredibil!”

Viviana Moraru Publicat: 6 septembrie 2024, 8:23

Reclamă
Mihai Stoica a luat foc”, după ce FCSB a fost pedepsită de UEFA: E un fan al Rapidului! E incredibil!”

Mihai Stoica „a luat foc”, după ce FCSB a fost pedepsită de UEFA

Mihai Stoica, în timpul unui meci - Hepta

Mihai Stoica „a luat foc”, după ce FCSB a fost pedepsită de UEFA, după returul cu LASK Linz din Ghencea. MM consideră că sesizarea la forul continental a fost făcută de un fan „ahtiat” al rivalei Rapid, care voia ca roș-albaștrii să fie sancționați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a primit o amendă de 20.000 de euro și se vede nevoită să închidă anumite sectoare ale stadionului pe care va disputa primul meci din grupa de Europa League. Concret, campioana nu are voie să le pună la dispoziție fanilor un număr de 2000 de locuri.

Mihai Stoica „a luat foc”, după ce FCSB a fost pedepsită de UEFA

Mihai Stoica a declarat că fanii FCSB-ului nu ar fi făcut nimic greșit la returul cu LASK Linz, iar totul a pornit după ce un fan al Rapidului a început să cânte pe stadion. Tot această persoană ar fi făcut și sesizare la UEFA, astfel că roș-albaștrii au fost pedepsiți.

MM amintește și de scandările rasiste ale fanilor de la Sparta Praga. Cehii însă nu au fost sancționați de forul continental, așa cum s-a întâmplat în cazul roș-albaștrilor.

Este incredibil așa ceva! Deocamdată, ne-a venit că inelul 1 al peluzei de pe Stadionul Steaua va fi închis la primul meci. Noi mutându-ne pe Arenă am întrebat dacă vom rămâne cu același număr de locuri indisponibile. Probabil inelul 1 al întregii peluze unde stă Nordul va fi închis.

Reclamă
Reclamă

Nimeni n-a auzit nimic în stadion! Cică la vreo 10 minute după ce s-a încheiat ar fi cântat, dar nu galeria, ci altcineva. Ar fi cântat cântecul Rapidului. Este ireal ce ne face omul ăsta. Bănuiesc că e același personaj, dar de unde să știu cine e dacă identitatea nu i se divulgă? Ăla este clar contra noastră!

Ideea e că asta ne face mari probleme și pentru pachete. Noi trebuie să aflăm întâi decizia UEFA și după să vedem când scoatem la vânzare.

La Praga au scandat cei de acolo ‘Țiganii, țiganii’ la adresa noastră. La Praga, clar, în timpul meciului. N-a scris nimeni acolo, nu există FARE acolo.

Reclamă

Eu am auzit un nume, nu-l pronunț ca să nu am probleme. Cică ar fi un fan ahtiat al Rapidului, poate e adevărat, poate nu. Nu știe nimeni cu certitudine dacă ăla este. Și chiar dacă ar fi, pune-i un supracontrol omului!”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

FCSB, sancţionată de UEFA după incidentele de la returul cu LASK Linz

FCSB a fost sancţionată de UEFA, după incidentele de la returul cu LASK Linz. Campioana va fi nevoită şi să-şi închidă o parte a stadionului, la primul meci din grupa de Europa League.

UEFA nu a trecut cu vederea ce s-a întâmplat pe arena din Ghencea, la returul FCSB-ului. Campioana a fost sanţionată de forul continental, ca urmare a comportamentului supoerterilor, catalogat drept „rasist şi/sau discriminatoriu”.

Astfel, FCSB a primit o amendă de nu mai puţin de 20.000 de euro şi se vede nevoită să-şi închidă anumite sectoare ale arenei pe care va disputa primul meci din grupa de Europa League.

Campioana se va duela cu RFS, în primul meci din grupa de Europa League. Partida se va disputa pe Arena Naţională, joi, 26 septembrie, de la ora 22:00.

În comunicatul dat de UEFA se menţionează faptul că FCSB va trebui să nu le pună la dispoziţie fanilor, la meciul cu RFS, 2000 de locuri.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:23

Zeljko Kopic, anunț important pentru fanii lui Dinamo! Ce se întâmplă cu jucătorii accidentați

10:15

Adi Ilie, dezvăluiri despre Mircea Lucescu! „Cobra” e convins că „Il Luce” va avea succes la naţională

9:42

Surpriza din lotul FCSB-ului pentru Europa League! Singurele modificări care se mai pot face pe lista finală

9:36

FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo

9:30

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

9:17

EXCLUSIV„Un meci de foc!” Albion Rrahmani vrea revanșa în fața României! Ce a spus despre Mircea Lucescu

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 5 Rodrygo nu s-a putut abţine când a văzut că nu e pe lista pentru Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid, reacţie categorică 6 Iga Swiatek a fost eliminată de la US Open 2024! Jessica Pegula, victorie categorică în faţa numărului 1 mondial
Citește și