Închide meniul

Paksi FC – Corvinul 0-4. Românii au dat de pământ cu vicecampioana Ungariei! Victorie ISTORICĂ pentru hunedoreni

Alex Ioniță Publicat: 11 iulie 2024, 21:58

Reclamă
Paksi FC – Corvinul 0-4. Românii au dat de pământ cu vicecampioana Ungariei! Victorie ISTORICĂ pentru hunedoreni

Paksi FC - Corvinul, LIVE TEXT

Profimedia

Meciul dintre Paksi FC și Corvinul Hunedoara a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Partida a contat pentru manșa tur a „dublei” dintre cele două formații, din turul 1 al preliminariilor UEFA Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corvinul a început spectacolul încă din minutul 9 al partidei, atunci când Buș a deschis scorul, cu un șut din întoarcere. A venit apoi reușita lui Lupu, din minutul 45+2. Același Lupu avea să înscrie și în minutul 86, dar și în minutul 90+3, reușind astfel un hattrick. Returul „dublei” dintre Corvinul și Paksi se va juca pe 18 iulie, la Sibiu.

Paksi FC – Corvinul LIVE TEXT

Min. 90+3: Paksi – Corvinul 0-4! GOOOOOL CORVINUL! Hattrick pentru Lupu! Jucătorul lui Florin Maxim a trimis un șut puternic, din interiorul careului, care s-a oprit direct în poartă!

Min. 86: Paksi – Corvinul 0-3! GOOOOOL CORVINUL! Lupu a reușit „dubla”.

Min. 64: Ocazie pentru Paksi! Toth a lovit mingea cu capul, dar balonul a trecut peste poartă.

Reclamă
Reclamă 4

Min. 47: Ocazie pentru Corvinul! Pîrvulescu a trimis un șut puternic, din afara careului, care a trecut peste poartă.

Min. 45+2: Paksi FC – Corvinul Hunedoara 0-2! GOOOOL CORVINUL! Lupu a majorat diferenţa în prelungirile primei reprize.

Min. 29: Lupu a avut o ocazie uriaşă, după o pasă de excepţie a lui Buş, dar lobul său peste portarul Szappanos a trecut pe lângă.

Reclamă

Min. 22: Corvinul continuă să le pună probleme ungurilor, dar contraatacul echipei lui Florin Maxim nu a fost fructificat.

Min. 9: Paksi FC – Corvinul 0-1! GOOOL CORVINUL! Sergiu Buş a deschis scorul cu un şut din întoarcere. Început perfect de partidă pentru echipa lui Florin Maxim.

Min. 3: Gazdele au avut prima ocazie a meciului, dar lovitura de cap a trecut peste poarta lui Lefter.

Min. 1: A început meciul.

Paksi: Szappanos – Szabo, Kinyik, Lenzser – Osvath, Windecker, Balogh, Papp, Silye – Szabo, Konyves
Rezerve: Simon, Vecsei, Skribek, Haraszti, Vas, Bode, Kocsis, Kovacs, Otvos, Mezei, Toth, Gevay
Antrenor: György Bognár

Corvinul Hunedoara: Lefter – Bradu, Lică, Manolache, Iacob – Hrezdac – Lupu, Roger, Neacșa, Pîrvulescu – Buș
Rezerve: Blaga, Chindriș, Chukwu, Gîrbiță, Grigore, Hergheligiu, Mitran, Pop, Predica, Ubbink, Velisar
Antrenor: Florin Maxim

De cealaltă parte, trupa lui Florin Maxim a câștigat, în mod surprinzător, Cupa României, în sezonul care s-a încheiat recent. De menționat este că „echipa de sub furnale” se află, în continuare, în Liga a 2-a și că nu va avea drept de promovare nici în noul sezon.

Ultima participare a Corvinului Hunedoara, în cupele europene, a avut loc în sezonul 1982-1983. Atunci, hunedorenii au jucat în Cupa UEFA și au fost eliminați în turul al 2-lea, de FK Sarajevo, după un 4-4 pe teren propriu și un 0-4, în deplasare. De menționat este că, la momentul respectiv, pentru Corvinul Hunedoara jucau nume precum: Mircea Lucescu (antrenor-jucător), Ioan Andone, Mircea Rednic, Michael Klein sau Florea Dumitrache.

Paksi FC – Corvinul, echipele probabile:

Paksi FC (4-4-2): Szappanos – Osvath, Kinyik, Lenzser, Szabo – Papp, Mezei, Konyves, B. Szabo – Bode, Hahn
Antrenor: Gyorgy Bognar

Corvinul Hunedoara (4-1-4-1): Lefter – Iacob, Lică, Manolache, Velisar – Hrezdac – Roger, Neacșa, Cărăruș, Pîrvulescu – Buș
Antrenor: Florin Maxim

Mihai Leu, întâlnire de senzație cu jucătorii de la Corvinul Hunedoara

Mihai Leu a avut o întâlnire de senzație cu jucătorii de la Corvinul Hunedoara! Pilotul născut în Hunedoara, i-a vizitat, luni dimineaţă, pe jucătorii echipei locale, formație care a câştigat Cupa României şi va evolua, joi, în primul tur preliminar al Europa League.

Mihai Leu le-a vorbit jucătorilor despre încredere, voinţă, ambiţie, perseverenţă şi luptă, dar şi despre alte ingrediente de care e nevoie pentru a te auto-depăşi în momente importante, anunţă Corvinul pe pagina de Facebook.

Primul campion mondial al României la box profesionist, de trei ori campion naţional la viteză în coastă şi o dată campion absolut la raliuri, Mihai Leu le-a prezentat “corbilor albaştri” şi maşina cu care concurează, în acest an la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, ajungând cu ea chiar pe pista stadionului, notează news.ro.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:55

LIVE VIDEOPrezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid este ACUM. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut

13:39

EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână

13:19

NEWS ALERTGareth Southgate şi-a dat demisia de la naţionala Angliei: „Mulţumesc pentru tot. E timpul pentru o schimbare”

12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și