Închide meniul

Povestea fabuloasă a lui Federico Gatti, eroul lui Juventus din duelul cu Sevilla! Fundaşul era zidar în urmă cu patru ani

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 mai 2023, 14:26

Povestea fabuloasă a lui Federico Gatti, eroul lui Juventus din duelul cu Sevilla! Fundaşul era zidar în urmă cu patru ani

Povestea fabuloasă a lui Federico Gatti, eroul lui Juventus din duelul cu Sevilla

Federcio Gatti, în timpul unui meci la Juventus/ Profimedia

Povestea fabuloasă a lui Federico Gatti, eroul lui Juventus din duelul cu Sevilla. Fundaşul de 24 de ani era zidar în urmă cu patru ani, şi evolua în Serie D. În ultima partidă pentru torinezi, Gatti a reuşit să egaleze în minutul 90+7, în confruntarea din semifinalele Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Federico Gatti evoluează la Juventus de la startul sezonului, atunci când i s-a încheiat împrumutul la Frosinone.

Povestea fabuloasă a lui Federico Gatti, eroul lui Juventus din duelul cu Sevilla

Federico Gatti îşi trăieşte visul din copilărie. Acesta a ajuns să joace la echipa sa de suflet, după ce în urmă cu doar câţiva ani, era legitimat la un club de Serie D, şi îşi câştiga existenţa ca fiind zidar.

„Obișnuiam să lucrez în piețe, unde descărcam cutii de fructe și legume. În urmă cu doi ani eram zidar și instalam ferestre, după-amiaza mă antrenam pe terenuri pline de noroi sau înghețate și reci. Acesta este un vis”, declara Federico Gatti, pentru marca.com, în momentul în care semna cu Juventus.

Lucrurile au luat o întorsătură incredibilă. Fără să înceapă fotbalul la vreo academie, Gatti a jucat fotbal din pasiune, în ligile inferioare din Italia, până când în 2020 a prins un transfer la Pro Patria, formaţie din Serie C.

Reclamă

Ulterior, fundaşul a fost transferat de Frosinone în schimbul sumei de 150.000 de euro, în iarna lui 2021. Un an mai târziu, acesta a fost cumpărat de Juventus în schimbul sumei de 5,4 milioane de euro, şi a fost lăsat pentru încă o jumătate de sezon la trupa de Serie B.

Astfel, la începutul actualului sezon, Gatti a ajuns la Juventus, şi a reuşit să marcheze un gol extrem de important pentru „Bătrâna Doamnă” în duelul cu Sevilla, din semifinalele Europa League.

Ce a declarat Massimiliano Allegri, după Juventus – Sevilla 1-1

Massimiliano Allegri a declarat că este încrezător că formaţia sa poate obţine calificarea în finala competiţiei, după remiza cu Sevila.

Reclamă 4 / 0/3

“Ştiam că meciul va fi dificil. Am început bine, dar am făcut câteva greşeli în ultima treime de teren şi am primit gol la primul contraatac. Apoi am avut o repriză secundă bună şi merităm remiza. Egalul schimbă dinamica dublei manşe, în special în ceea ce priveşte încrederea în noi. Categoric nu meritam să pierdem. Până la urmă, golul a fost meritat şi ne ajută în drumul către finală. Sunt încrezător că putem, echipa a arătat mereu să se poate ridica din nou şi poate lupta”, a spus Allegri, conform news.ro.

Recomandări
  • Povestea fabuloasă a lui Federcio Gatti, eroul lui Juventus din duelul cu Sevilla
  • Fundaşul era zidar în urmă cu trei ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:55 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și