Închide meniul

Probleme pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – FCSB! Jucătorul de 3 milioane de euro este OUT pentru meciul din Europa League

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 octombrie 2024, 23:07

Reclamă
Probleme pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – FCSB! Jucătorul de 3 milioane de euro este OUT pentru meciul din Europa League

Probleme pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK - FCSB

Răzvan Lucescu, la conferinţa de presă / Profimediaimages

Sunt probleme de lot pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – FCSB, care va fi joi, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Unul dintre jucătorii importanţi ai campioanei Greciei a resimţit dureri şi este OUT pentru meciul din grupa principala a Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul central Omar Colley nu va putea evolua împotriva roş-albaştrilor. Jucătorul din Gambia, cotat la 3 milioane de euro de Transfermarkt, a resimţit dureri şi nu mai intră în planurile lui Răzvan Lucescu.

Probleme pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – FCSB

Potrivit sport24.gr, a părăsit ultimul antrenament al lui PAOK şi cu siguranţă va fi lăsat în afara lotului. El a simţit un disconfort şi, chiar dacă şi-a dorit să forţeze, a plecat mai repede de la şedinţa de pregătire.

Răzvan Lucescu nu poate conta pe el pentru meciul împotriva românilor. Va juca cu Kedziora şi Michailidis, din moment ce Dejan Lovren nu a fost trecut pe lista pentru Europa League„, a precizat sursa citată anterior.

Omar Colley a fost integralist în meciul de debut al lui PAOK în această ediţie din Europa League. Alb-negrii au pierdut cu 1-3.

Reclamă
Reclamă

Colley a ajuns gratis la PAOK de la Beşiktaş în această vară. Turcii l-au cedat la un an şi jumătate după ce plăteau 2.3 milioane de euro pentru a-l aduce de la Sampdoria. Gruparea din Serie A îl transferase în 2018 cu 9.25 milioane de euro!

Jucătorii lui Răzvan Lucescu trec printr-un moment dificil. Tocmai au pierdut derby-ul cu Aris Salonic, scor 0-1, care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc!”

Atunci când a fost întrebat de jurnalişti dacă simte o presiune pentru meciul cu FCSB, Lucescu a spus ferm că nu este cazul de aşa ceva. Mai mult, acesta a afirmat că ţinta lui este una clară: să câştige în faţa roş-albaştrilor.

Reclamă

Este un joc. Nimic mai mult, nimic mai puțin. Nu mi-am schimbat rutina zilnică. M-am trezit la ora 5 dimineața pentru că mă deranjează câteva gânduri în ultimele zile. Am tot făcut aceleași lucruri. O fac de fiecare dată înainte de fiecare meci, am avut aceleași întâlniri„, a mărturisit Răzvan Lucescu în conferinţa susţinută îna ceastă dimineaţă la Salonic.

Mai mult, antrenorul lui PAOK a subliniat că un meci cu FCSB nu este cu nimic diferit faţă de unul din campionatul Greciei.

E un joc. Nu e acelaşi lucru? Crezi că face vreo diferenţă faptul că mâine jucăm cu Steaua, FCSB? Sau că jucăm cu Lamia, sau Aris, sau Olympiakos, sau Panathinakios? Nu. E un meci pe care vrem să-l jucăm pentru a câştiga, pentru a intra pe teren şi pentru a da tot, ca de fiecare dată. Suntem abia la început„, le-a mai spus Lucescu jurnaliştilor.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:05 3 oct.

Mohamed Salah, record impresionant la Liverpool! E primul jucător din istoria „cormoranilor” care reuşeşte asta

23:55

Surprize uriaşe în Champions League! Real Madrid şi Bayern, învinse! Juventus, remontada în inferioritate! Rezultatele serii

23:43

Arbitrul Radu Petrescu, făcut praf de fanii lui Aston Villa: „Cel mai bun jucător al lui Bayern!”. A stârnit controverse uriaşe!

22:29

Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid! Carlo Ancelotti l-a ajutat să-l depăşească pe Raul

22:17

Adrian Mititelu l-a umilit pe Nicolo Napoli, când a aflat că va fi reclamat la FIFA: „Eu l-am ţinut în viaţă. A făcut figuraţie!”

21:38

Simona Halep – Anna Blinkova, LIVE TEXT (joi, ora 12:00)! Românca ţinteşte a doua victorie la Hong Kong

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 3 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK 6 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?”
Citește și