Închide meniul

Radu Drăguşin, mesaj ferm după ce a fost titular la Tottenham în Europa League: „Avem nevoie de mai mult!”

Viviana Moraru Publicat: 25 octombrie 2024, 19:14

Reclamă
Radu Drăguşin, mesaj ferm după ce a fost titular la Tottenham în Europa League: „Avem nevoie de mai mult!

Radu Drăguşin, mesaj ferm după ce a fost titular la Tottenham în Europa League

Radu Drăguşin, în timpul partidei Tottenham - AZ Alkmaar/ Profimedia

Radu Drăguşin a transmis un mesaj ferm, după ce a fost titular la Tottenham, în meciul cu AZ Alkmaar din Europa League. Fundaşul naţionalei s-a declarat foarte bucuros după victoria obţinută de echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost integralist în duelul cu AZ Alkmaar. Tottenham s-a impus la limită, scor 1-0, graţie unui gol marcat de Richarlison, din penalty.

Radu Drăguşin, mesaj ferm după ce a fost titular la Tottenham în Europa League

Radu Drăguşin s-a declarat convins că Tottenham va avea un parcurs foarte bun, în acest sezon european. Fundaşul a subliniat faptul că Spurs mai are nevoie de victorii pentru a continua forma bună din ultimele meciuri.

Internaţionalul român a fost întrebat şi despre duelul cu Galatasaray, din runda următoare de Europa League. Acesta a transmis clar că îşi doreşte victoria în partida cu campioana Turciei.

„O victorie foarte importantă. Sunt încrezător că ne vom descurca foarte bine în acest sezon de Europa League. Aveam nevoie de acest meci fără gol primit după greșeala pe care am făcut-o în primul meci.

Reclamă
Reclamă

Continuăm să muncim. Am întâlnit o echipă care a jucat un fotbal foarte bun, au pus presiune pe noi, au ținut de minge, și noi a trebuit să-i presăm pe toată durata partidei.

Dar, per total, cred că am făcut un joc bun. După cum am spus, trebuie să obținem mai multe victorii și să continuăm pe aceeași linie.

(n.r. despre meciul cu Galatasaray) Știm că vom întâlni o echipă bună, pe un stadion greu. Dar, așa cum am spus, încercăm să ne facem jocul și sperăm că vom câștiga”, a declarat Radu Drăguşin, conform CBS Sports, după Tottenham – AZ Alkmaar 1-0.

Reclamă

Ce au scris jurnaliştii britanici despre Radu Drăguşin, după partida Tottenham-Alkmaar 1-0

Englezii au analizat presataţiile fotbaliştilor de la Spurs. Nici Radu Drăguşin nu a scăpat de ochii critici ai britanicilor, care au concluzionat că internaționalul român a avut o prestație ”mixtă”. Conform acestora, „dragonul” a avut momentele bune, dar şi câteva în care a fost nesigur. Radu Drăguşin a jucat timp de 96 de minute în partida Tottenham-Alkmaar.

”O nouă prestație mixtă. Pe de o parte, bun cu mingea într-un moment, pe de altă parte nu chiar în următorul. Uneori părea puternic, dar apoi vulnerabil, mai ales când cei de la AZ Alkmaar îl presau”, a fost concluzia trasă de cei de la The Sun.

De asemenea, britanicii au apreciat prestaţia din meciul de joi seară a lui Radu Drăguşin.

Românul a fost puternic în toate duelurile și mai degrabă liniștit cu mingea la picior. Nu a fost pus în dificultate prea mult, totuși. A jucat mult mai bine decât ultima oară, împotriva lui Qarabag, deși acest lucru nu spune multe. A părut calm până în minutul 57, când a avut o ezitare și AZ a avut o ocazie de gol. ”, au transmis jurnaliștii britanici.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
2:50

VIDEOEdmonton Oilers – Detroit Red Wings 3-2 a fost LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total în NHL

0:42

VIDEOIndiana Pacers – Philadelphia 76ers 114 – 118 a fost LIVE în AntenaPLAY. Philadelphia, victorie fără starul Joel Embiid

0:14

„Să nu facem asta!” Elias Charalambous a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică, de după FCSB – Rapid 0-0

0:09

VIDEOCarlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului: „Îmi mai doream o victorie alături de Ferrari!”

23:48 27 oct.

Marius Şumudică, primele explicaţii despre scandalul cu Elias Charalambous: „I-am făcut un semn”. Ce a spus după FCSB – Rapid 0-0

23:40 27 oct.

„Nu mă așteptam!” Darius Olaru, surprins de tactica lui Șumudică după FCSB – Rapid 0-0. Se gândește deja la derby-ul cu Dinamo

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și